3,9
Michael Jackson’s This Is It hakkında görüşlerin ?

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
harika müzikal bir şölen.. keşke bu kadar emek verilen bir konseri MJ olmasa da gerçekleştirseler, şarkılarını müzisyen arkadaşlarına söyletselermiş. böyle bi ekibin emeğini ancak sinema da seyretmek üzücü..
2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Asla gerçekleşemeyecek bir konser ve muhteşem bir geri dönüşün provaları. İzlerken sık sık 'keşke ben de orda olup Michael ile dans etseydim' diye düşüneceğinizden eminim. Şu kaderin oyununa bakın ki konserden hemen önce bu büyük sanatçı hayatını kaybetti. Ama mutlu bir şekilde hayatını kaybettiğine inanıyorum.R.I.P. Michael
31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
"Ben yalnızca dürüst olmak isteyen, insanları mutlu etmeye çalışan biriyim. Tanrının bana ihsan ettiği yeteneğim aracılığıyla onlara biraz olsun kaçış duygusu vermek amacım. Kalbim burada işte. Tüm yapmak istediğim bu..."

-Michael Jackson,
23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel
24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gidilir bu filme.Sabırsızlıkla bekliyorum.
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
eğer hayalgücünüzü kullanıp eksik parçaları tamamlarsanız muhteşem bi konser ve gösterinin eşiğinden dönüldüğünü anlarsınız.bu arada 15 Aralığa kadar Tema vakfının düzenlediği Michael Jackson Hatıra Ormanı Kampanyasına katılabilirsiniz.Jacksonseverler onun anısını yaşatmanın en iyi yolununun oraya bi ağaç armağan etmek olacağını çok iyi bilirler.Lütfen arkadaşlarınızı da haberdar edin,ayrıntılı bilgi için http://www.facebook.com/group.php'gid=141183541397&ref=nf
5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
onu ve onun olduğu herşeyi çok seviyorum this is it te harikaydı