3,1
Kız ve Kurt hakkında görüşlerin ?
16 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bu konuda yeterince film yapılmadı mı? Kurt kızların laneti gibi bir film mi olacak yine, izleyip göreceğiz.
25 Mart 2011 tarihinde eklendi
Fragmanını izledim sıradan bir kurt adam filmi gibi geldi işte içine birde kırmızı başlıklı kız koymuşlar.
Fradmanda Kız ve Kurt gibi bir ibare geçiyordu belki ona istinaden bu şekilde çevrilmiştir filmin ismi.
18 Mart 2011 tarihinde eklendi
bu isimleri kim veriyor filmlere çok merak ediyorum.sanırım ingilizce bilgileri yok..Red Riding Hood > kırmızı başlıklı kız olması gerekirken "kurt ve kız" olmuş..bir örnek de : Water for elephants> filler için su olması gerekirken "imkansız aşk" olmuş,gerçekten çok alakalı.tebrik ediyoruz..:)
11 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filme puanım 10 üzerinden 8

Orijinal hikaye değiştirilmiş ve daha ilginç hale getirilmiş. Daha ayrıntılanmış. Biraz daha büyüklere hitap eden bir versiyona dönüşmüş. Filmin sanat yönetmenliği ve kurgusu iyi ve oyunculuklarda iyi. Hoş vakit geçirten sürükleyici bir film olduğunu düşünüyorum.
21 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ya bence izlememenizi tavsiye ederim.Çünkü izlemeseniz birşey kaybetmezsiniz.Kötü bir film bende zaten vampir kurt gibi filmleri sevdiğim için izledim ama keşke izlemeseydim diyorum.Onun yerine çok daha güzel filmler var.4/10