bisikletlikyz
2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Çok ii film!Kanal D film kuşağında seyrettim.Ethan Hawke maşallah!Allah neler yaratıo dedirtio.Jude Law da aynen ööle!İzleyin izleyin :) Ama gerçekten çok güzel bi film.
Çok güzel bir film, ben KanalD Hürriyet Film Kuşağı'nda izledim. Bence çok iyi bir yapım, babam bilim kurgudur ön yargısıyla izlemedi ama bence "kimlik değiştirmeden" dolayı polisiye veya casusluk esintileri vardı. Oyuncular da seneryo da harika. Herkese tavsiye ederim, ya DVD/VCD'sini alın yadav televizyonda tekrar verilmesini bekleyin.
senaryo filan çok güzel ilginç filan ama adamı bir türlü bulamadılar ya hayret ettim abi o kadar teknoloji var bir türlü çakamadılar..yuh dedirtti insana..bu arada filmin sonunuda saat 02.15 gibi gördük saolsun yayımlayan tv...jude law'da çok iyi oynamış bu arada...