Rollercoaster
9 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Sirf teknolojik altyapi ve satafatli görüntüler üzerinden prim yapmaya çalisan,içi bos animasyonlardan degil.Çevre bilinci konusunda ciddi mesajlar vermeye çalisiyor ve bunu yaparken de izleyicisine müzikal tadinda,eglenceli bir 80 dakika sunuyor.Müziklerin kullanimi gerçekten etkileyiciydi.Bence mutlaka izleyin ve mümkünse çevrenizdeki çocuklara da izlettirin...7/10
İçinde mesajlar barındıran hoş bir animasyon, çok çok iyi değil ama izlenir. Çocuklara izletilmeli, yetişkin animasyon severler de izleyip üzerine düşünebilir elbet. Tebrikler.
Bayılıyorum , Lorax kesinlikle herkes tarafından görülmeyi hakediyor. Sizi koltuğunuza yapıştırıyor, ve çıkarken yaşadığınız gezegene sahip çıkmanız gerektiğini anımsıyorsunuz . Kesinlikle görülmeli
Mükemmel bir çizgi film , harika çizimler, renkli manzaralar, bağlayıcı karakterler , sevimli hayvanlar, güzel bir hikaye ve bir sürü hareket. Bence kesinlikle başarılı bir çizgi film