charles dickensın muhteşem başyapıtının filmi oyuncularıyla adından sözettiriyor.kitabını okuduğum zaman bu küçük çocuğun hayatının gidişinden çok etkilenmiştim.aşık oluşu,aşağılanışı,hayalleri....filmin beslendiği kaynak çok iyi.bu yüzden filmde güzel.ama açıkçası benim hayallerimde çookk daha güzeldi yinede ;)
Filmi gösterime ilk girdiği dönemde izleyememiş ama Mono'nun etkileyici müziği ile fragmanı hafızalarıma kazınmıştı. Nihayet filmi izleme imkanını geç de olsa bulabildim. Bu filmi bıkıp usanmadan tekrar tekrar izleyebilirm. Yeşilin tonları hiç bu kadar güzel olmamıştı. Ya o müthiş müzikler...Mono'nun parçası içimden birşeyler kopardı. Keşke bu müziği film sonunda değil de içerisinde kullansalardı. Paltrow'u hiç bu kadar güzel görmemiştim doğrusu. Estella beni 95 yazına götürdü adeta. Yeşil gözlü sarışın kızı unutmak mümkün değil!... Filmlerin başarısı da zaten izleyenin o filmde kendinden bir şeyler bulması değil midir?Kim ne derse desin ben bu filmi çok beğendim.Kesinlikle tavsiye ederim.
Benimde çok hoşuma gitti.Etkileyici bir aşk hikayesi.Paltrowu tam mansı ile burada tanıdım desem yeridir.Hawke bu aşk filimlerin de oynamayı gerçekten biliyor
Gecenin bi yarısında izlemiştim bu filmi tv.de ve beni gerçekten çok etkilemşti.Zaten ETHAN HAWKE her zaman çok beğendiim ve etkileyici olduunu düşündüüm bi oyuncudur,böle psikopat bakışlı,gizemli fln,bu filme de tam uymuştu gerçekten.Ayrıca Robert De Niro'nun filmde çok az gözükmesine rağmen hayati bi rolde olması,yani onu görmesek de aslında Fin için çok önemli olduunu anlamamız da çok güzel bi ayrıntıydı bence. Çok severim bu filmi ve her karşıma çıktıında sıkılmadan,zevkle izlerim,rüya gibi bi film.. ;))
etkileyici harika bir film..paltrow bi harika.film bi harika. karabulut arkadasima katilmyiorum.bence sıkıcı ve duragan vir ask filmi degildi.kesinlikle degildi.cok daha fazlasi vardi filmde...
hayatımda izlediğim en güzel film. abartmıyorum.olağanüstütdü.büyüsünden asla kurtulamadım.kurtulmayı düşünmedim bile...oyuncuların performansı hikayeyle birleşince ve tabii müzik tek kelimeyle mükemmel .