Testere 3D
    3,6
    Testere 3D hakkında görüşlerin ?

MAJALYPTICA
    MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    izlemekten soğudugum bir seri sürekli karanlık ortamda çekilmiş ben filmi izlerken fenerde götürecem yanımda hem ben doganın insanlardan intikam aldığı filmleri seviyorum
    Power-of-Tower
    Power-of-Tower

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Gene Cadılar bayramı ve gene kan filmi.Bu kadar kan revan filmlere sempatim asla olmamıştır..Ama kurbanların ölümden önceki o pişmanlıklarını gözbebklerinde görmek haz vermiştir.4 ve 5 hariç seri iyi gidiyordu taşlar yerine oturuyor..Özellikle 6. filmde yönetmen olayları iyi topladı..Pek tabi her filmden önce tüm seriyi tekrar seyretmek en sağlıklısı ama hayat kısa olduğu için insanın buna pekte zamanı olmuyor..O yüzden yapımcılar bundan sonra işi fazla uzatmazlar ve bitmesi gerekn yerde bitirirler..3 d olayına gelince Testere bu teknolijinin nimetini sonuna kadar hak eden bir film..Yüzümüze doğru fırlayacak çiviler ve çoğaldıkça çoğalan dehşetin kanatlarını dev perdede izlemek eğlenceli olacak..Kanlı bir eğlence tabiiki..Bekliyoruz..
    durand90
    durand90

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    aytacccc38Orada buyuk camekan gıbı bıseyın ıcın de gıbı sankı onun ıcın ole duruolar sanırım oradakı mıllete kotuluk yapmıs da olabılır dolandırıcık ws. onun ıcın de ızlıo olabılırler malum amacımız ıbratı alem :D:DDip Not : Bu film Gözlükle İzlenmez abi..!
    seyyah-2
    seyyah-2

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    tartısmasız en iyi serilerden biri testere...son film de diğerleri gibi hiç tereddüt etmeden izlemeli bence..ve umuyorum ki final oldugu için yapımcıların bize büyük süprizleri wardır...
    aytacccc38
    aytacccc38

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    filmin fragmanıına baktım sanki farklı bi film gördümm .Tuhaf olanı da şu bi sahne war mağaza gibi biyerde adamın üstüne elektrikli testere geliyo buna herkes bakıyo hiç bişe ypmıyorlar izliyorlar buna şaşırdım....
    c-u-m-a-l-i
    c-u-m-a-l-i

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    İşkence yoluyla bir insandan akıtılan kanı izlemenin neresi zevkli anlamış değilim.Ne kaliteli yapımlar vizyona girmiyor da, bu saçma sapan filmler hala devam edip ülkemizde vizyona giriyor.
    masteresat
    masteresat

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir final filmi olmuştur umarım.Mütevazı bütçelerle altı filmi sürükleyicilikten ödün vermeden devam ettirmeyi başardılar.Sinemacılarımız kendilerine gerekli dersleri çıkarabildiler mi acaba'Yıllardır maddi imkansızlık kolaycılığına sığındılar.Şimdilerde ellerine geçen büyük bütçelerle beş para etmez filmler çekmeye devam ediyorlar.Olayın sadece maddiyatla ilgisi olmadığını Testere serisi ispatladı.Kolaycılığa düşmeden,biraz kafa yorarak orijinal işlere imza atılabileceğini ve başarı sağlanabileceğini gördük Testerede.Son filmin de beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.