Testere 3D
    3,6
    Testere 3D hakkında görüşlerin ?

brutal-facts
    brutal-facts

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Kanım dondu izlerken. Süperdi. Özellikle şu zincirleme devam eden araba sahnesi için bile izlenmeli diyorum.NOT: Bu bölüm hakaten çok kanlı ve işkenceli baya baya psiko olmuş. :)
    horrorstar
    horrorstar

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Merakla bekliyorum , ne zaman Türkiyede vizyona girecek bu film acaba...
    angelness
    angelness

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Filmi Bugün Avrupada izledim.Kesinlikle ön yargılı olmayıp özellikle 3D olarak izleyin.öyle Güzel kurkulanıp öle güzel seriye birleştirmişlerki inanın şaşıracaksın.Bence final güzel ama sanki yine açık bitiyor..Sabredip bekleyin göreceksiniz.(Not:serinin gerçekten en kanlı filmi)
    Burakrises
    Burakrises

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filmdeki oyunlar 6 filmede 10 basar. çok güzel oyun sahneleri var. filmde o tuzakları hazırlayanın kendisine tuzak kurulduğunda nasıl o tuzaktan kultılduğunu göreceğiz. evet jigsawı karısıylar ortağı arasındaki çekişmeyi izleğeceğiz çok güzel bir final bizi bekliyor emin olun
    birdalgen1982
    birdalgen1982

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    seriye cok guzel bi son verilmis. beklentileri bosa cikarmayan ve ne oldu dediginiz bazi karakterleri kullanarak cok guzel bi son olmus. bence 1e en cok yaklasan film olmus. bu arada 3D icin fazla para odemeyin gereksiz ben hatirlamiorum bile 3D sahne. onun disinda korkutan, geren, vay be dedirten cok guzel sahneler var ama 3D tam bi hayal kirikligi olmus. ben 9/10 veriyorum. nerden biliosun die soranlara: Amerikada bugun vizyona girdi ve ben burda izledim.
    phtalomoda
    phtalomoda

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    6. film oldukça sıkıcıydı ki ben sıkı bir testere hayranı olarak nedense 6. filme hiç istemeden gittim ve izledim. Umuyorum ki artık final bölümünde testereye yakışır bir final yaparlar...Fragmanı fena durmuyor..Ayrıca Testere özentisi filmlerin yapılmasına da karşıyım kan,şiddet ve zeka üçlemesi sadece testereye yakışıyor başka filmler taşıyamaz bu yükü..İnsanlar da kaldıramaz.. final filmini merakla ve heyecanla bekliyorum!
    Yusuf Emre Senol
    Yusuf Emre Senol

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    lanet olsun yaaa hersene aynısını yapıyolar neden 12 kasıma ertelendıkı gunlerı sayarken sımdı 2 hafta dahamı beklıcez !!!!!!!!!!
    Kutcherdem
    Kutcherdem

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Benım merak ettım birinci filmde olan Dr. Gordon lu sahneye nasıl doneceklerı ve butun kurguyu hikayeyi nasıl bitirecekleri'En başdaki bütün soru işaretlerini kaldıracaklar ama nasıl inşallah benim favorim olan 1. ve 5.filmde olduğu gibi güzel bir film çıkar ortaya.
    Pyramid-Head-2
    Pyramid-Head-2

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    abi keşke 8 9. cusu gelse demişsinde fragmanda final yazıyo boşuna ümitlenme :)bu biter ama bir çığır açtı buna benzer filmler yapılır cube mantığı gibi merak etme
    nellyo33
    nellyo33

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    fragman süperdi insanların oyunu izlemesi falan umarım filme yakışır bir sonla biter ve bize 10 puan vermek düşer
    hazar34
    hazar34

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    herşeyden önce filmin son serisi olması nedeniyle sevindirici.yanlış anlaşılmasın beğenmediğim için değil böylesine bir filmi daha fazla heba edemeyecek oldukları için.serinin en güzel bölümü olacağı kesin .fragman beni mutlaka izle diyor.3d boyutlu ölümler beni çok heyecanlandırdı sanırım izlerken fazlasıyla gerilicez. çıksada izlesek.
    white-2
    white-2

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    oooff çok heyecanlı sabırsızlıkla bekliyorum
    erdiulutas
    erdiulutas

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Dr. Gordon geliyoooooooooo :D
    paranoias
    paranoias

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    şu bitse de kurtulsak mantığını çözebilmiş değilim..zorlamı sokuyorlar filme ? izleme arkadaş , saw 1 den 6 ya kadar beni mest etcek yeterlilikde ve 7 yi de sabırsızlıkla bekliyorum , seni sıktıysa izleme , neyden kurtuluyosun zorlama mı var
    death23
    death23

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Neden bütün güzel filmleri uzata uzata efsane olmaktan çıkarırlar ki.