Testere 3D
    3,6
    Testere 3D hakkında görüşlerin ?

Soleder
    Soleder

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Arkadaş bu film bitmeeeeeezz. Adam herşeyi birbirine bağlıyo ve mantık hatası olmuyo hayran olmamak elde değil. filmin giriş sahnesinin halka açık olması enteresandı.
    soressasor
    soressasor

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Seriyi karman çorman yapmışlar...Sırf kan akıtalım diye konu adına mantık adına ortada bir şey bırakmamışlar. Aslıda seri altıncıdan sonra en az bir kaç sene bekletilmeliydi. Alel aceleye getirilmiş ve tiksindirlmiş duruma gelmiş bir son.
    orsau
    orsau

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    tek kelimelik cümle ile 'olmamış'
    cntsscn
    cntsscn

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Serinin en kötü filmlerinden birisi diyebilirim sürekli kendini tekrar eden oyunlar/tuzaklar herneyse... Ne bir heyecan var ne bir korku unsuru.Filmi en iğrenç en kanlı hale nasıl getirebiliriz demişler ve ortaya SAW 3D çıkmış.Bazı filmler vardır sinemadan çıkarsınız ama günlerce etkisinden kurtulamazsın ama bu kesinlikle öyle bir film olmamış. Ne sinemaya ne de 3Dye gerek var DVDsi çıkınca alın evinizde izleyin.
    samuel-2
    samuel-2

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    ılk 25 dk ınanılmaz süperdi.bana göre saw 1 den sonrakı en ıyı saw bölümü.vay arkadaşım fılmı bıle 7 kusur almıssa bu yıldızlı 10 olmalı puanı
    norafanny
    norafanny

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    eee noldu bittimi artık..
    111LOST111
    111LOST111

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    filmin seriliği konusundaki fikrim...bu senaristin yaptığı koleksiyoncu filmi veya başka bir film daha yapacaklar bu da 1-2 seri olacak ama sonu unutulmuş olan testereye bağlanacak ve tekrar efsane, seyirci arşivlerinden tozlarını sildirecek...
    Shalamar-2
    Shalamar-2

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Bence de kötü yorumlara aldırış etmeyin. Testere bir fenomen zaten artık. Gidecek kişiler bu yorumlara aldırış edip de gitmemezlik etmez. 3D ile daha da bir güzel olmuş kesinlike. Kaç defa irkildim Allah kanlar, et parçaları, alet parçaları falan benim üzerime gelecek diye :) Bundan sonraki bölümler de 3D olarka çekilir inşallah. Testere işte ya. Fazla söze gerek yok. Gidin görün.
    capotiem
    capotiem

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    3 boyutu haketmeyen bir film, 3D olarak pek bir sahne de yok zaten filmde. normal olarak izlenmesini tavsiye ederim, ancak son film olmasından dolayı testere felsefesini daha iyi anlatan bir film olmasını beklerdim. kurgu olarak fena değil ancak önceki testereleri aratıyor gerçekten de. yine de son film olmasından dolayı sinemada görülmeli derim. 10/6
    sorceres
    sorceres

22 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Film 3D yi haketmiyor. Sadece 2-3 sahnede 3D olduğunu farkediyorsunuz. Bu seride bir zeka fırtınası yaratmamışlar. 3D yaptık bir de ölümleri böyle izleyin gibisinden sürmüşler önümüze. Sadece ve sadece para kazanmak amacıyla yapılmış heyecanı sıfır '0'. Ama seriyi tamamlamak için izlenmesi gereken bir film diye de düşünüyorum.
    mehmet26rambo
    mehmet26rambo

21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    yha film 3d izlersen hani zevk alırsın ama normal izlersen gerçekten berbatbi film zaten bu testere serisinde adamların takındığı felsefe berbat dolayısıyla filmde öle bence kesinlikle izlemeyin tatlı canınızı üzmeyin
    MojoRising
    MojoRising

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Serinin ilk filmindeki zekanın yerinde yeller esiyor. - Spoiler -Sanki film izlemiyorsunuz da bir arkadaşınız 'Silent Hill' oynarken onu izliyorsunuz. Karakter odadan odaya geçtikçe yeni bir zorlukla karşılaşıyor ve film böyle sürüp bitiyor.- Spoiler sonu -Yapay karakterleri , hiç bir yenilik içermeyen senaryosuyla kesinlikle izlenilmeye değmeyecek bir film.
    Deresta
    Deresta

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Ben bi korku filmi hastası olduğum için hiç yabancı gelmedi ,1,2,3,4,5,6,7 sine kadar gittim,birde şu var testere nihayet biticekmiş 8-9 da çıktımmı bitiyomuş,yinede muhteşem
    death-2
    death-2

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    açıkçası beklemediğim bir final oldu. Ama 7 film birbirine okadar bağlıki. yeni filmi yazan yönetmen önceki filmlerdeki her ayrıntıyı olay yapmış. gerçekten bence testere filminin senaryoları tam bir zeka ürünü. Yinede iyi bir final oldu. herşey açıklığa kavuştu. Ancak açık kapı bırakıldı gibi. Dilerim başka testere filmi olmaz. Her Saw filminin altına yazdığım gibi Testere üçlemeyle sınırlı kalmalıydı...
    archdey
    archdey

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Film tamamen kan ve vahşete sığınarak izleyici çekme peşinde. Onun ötesinde izlemeye değecek hiçbirşey yok. Zaten filmde mantık,zeka filan da yok aslında. Bu filmden zevk alan ve filmi seven insanların kesinlikle arenada gladyatörleri döğüştürüp alkış tutanlara laf etme hakkı yok çünki zihniyet aynı zihniyet!!!