Testere 3D
    3,6
    Testere 3D hakkında görüşlerin ?

burakkaval254456
    burakkaval254456

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Sonunda bitti ya bu seri , benden yıldızlı 7
    forever-yours---
    forever-yours---

12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Son film olduğu için çok daha iyi olmalıydı. Tuzaklar cok iyiydi ama daha etkileyici olabilirdi.Cok basit buldum. Sahneler cok güzeldi amaaa Bence cok önemli bir korku klasiği olay yaratarak bitmeliydi..!
    bumbam
    bumbam

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Testere serisini sevenler icin guzel bir film olmus..Ancak son film oldugu icin daha sasirtici daha kurgusal olabilirdi..Yada tum testere filmlerinde sasirmaya alistigimiz icin bu film o kadar iyi gelmemis olabilir bana..Yine de onceki testere serileriyle iyi baglanmis..Her zamanki gibi kapanlar zekice.. 8/10
    blackk
    blackk

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Dalak bağırsak göresim geldi diyorsanız gidin, başka birşey yok, kurgu kesinlikle iyi değildi ama 3D olarak başarılı hepsi o...
    gokhansld
    gokhansld

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bitmesi gerektiği gibi bitti. Bence güzel bir finaldi. Çünkü seri, başladığı yerde bitti.
    talip46
    talip46

28 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    kötü diyenlere katılmıyorum.bir saw takipçisi olarak filmi çok beğendim.tuzaklar filan harikaydı.sonunu kesinlikle tahmin edemiyorsunuz herzaman ki gibi..gerçekten 7 filmi öyle bi bağlamışlar ki takdire şayan..seriler içerisinde bence 1.den sonra ki en güzeli buydu.kanlı bi film sizi bekliyor iyi seyirler..
    Chev
    Chev

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    3 boyut olayı çok gereksiz olmuş ayrıca biraz daha uzun olabilirmiş.
    Onun dışında final iyidi.. Yine her zaman olduğu gibi çok iyi bir şekilde bağladılar.
    Fakat serinin en iyilerinden miydi, hayır.. Zaten finali çıkarırsak elde bir şey kalmıyor.
    Son olarak, 7 filmi birden bu kadar iç içe, bağlantılı bir şekilde yapabilmek kolay olmasa gerek. Sadece bunun için bile Saw serisi takdiri hakediyor.
    bbberrakkk
    bbberrakkk

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle hayal kırıklığı diğer korku filmleri gibi artık testerede bol bol mide bulandırıcı sahne var yani ilk bölümlerdeki zeka tamamen bitmiş ve klasik kanlı bi korku filmine dönüşmüş...
    fedai35
    fedai35

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    belki de serinin en görkemli ve aksiyonlu bölümüydü.özellikle yaratılan gotik atmosferler çok hoşuma gitti.ilk filmdeki gibi zeka ürünü bir yapım beklemeyin.bol işkence ve kandan başka bir şey vaadetmiyor film.ama izleyin işte.seri baştan sona,pamuk ipliğine bağlı bir kurgu üzerinde ilerliyor.en büyük özelliği ise,yönetmen ve senaristler dışında,eski yüzleri ve kadroyu tekrar görebilmek.kısacası seri bitmesi gerektiği gibi bitti.aslında tam bitti diyemeyeceğim.muhtemelen devamı gelir.ama başka bir isimle,ama başka bir konuyla.ama bu seri bitmez.10/8
    mugeykt
    mugeykt

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    hayatımda bu kadar kanlı bir film izlemedim ben! ilk yarı resmen midem bulandı kandan.ikinci yarıda filmin akışı daha güzeldi.kan görmeye dayanamayanlar kesinlikle gitmesin hatta kan tutmayan insanı bile kana karşı tepkili biri yapabilir.
    e-ergener
    e-ergener

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Serinin en iyisi idi. Son sahne mükemmeldi zaten polis şefine gıcık oluyordu herkes verilmesi en güzel vefilmin adına yakışır bir son oldu... 10 / 9
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Kanlı seriyi 3D kapattık...
    Matraka34
    Matraka34

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    ben filmi çok beğendim, testere serisine yakışan bir final yapmışlar, testere severlere şiddetle tavsiye edilir..
    arsev17
    arsev17

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Film ırkçılıkla ilgili bir sahnesi dışında, berbattı.
    zombieinstinct
    zombieinstinct

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    sıkı bir saw takipçisi olarak son filmin akılda kalan tüm soruları yanıtlayıp gerçekten iyi bir iş çıkarmış olduğunu düşünüyorum. korku filmi sevmeyenlerin yorum yapma hakkı yok. bana kalırsa 10/10 bir efsane!