Geceyarısı Kovboyu
4,1

Şamil Ö.
Şamil Ö.

30 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Film gayet güzel ve izlenilebilir. Sırf oscar'da en iyi film ödülünü almasından dolayı bile izlenmeli bence. Film döneminin zihniyetini çok iyi yansıtıyor, seyircisine verdiği birçok mesaj var ama bence değindiği asıl konu dostluk... En kötü insanlar bile dost olabilir, bende bu düşünceyi uyandırdı. Başrolde ki 2 erkek oyuncu da mükemmel performanslar çıkarmış. Özelikle Rizzo karekterini çok beğendim.
Muhammed Dalpalta
Muhammed Dalpalta

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Benim için eski bir sinemacılık anlayışı olduğundan filmin görüntü ve ses tasarımını beğenmedim. Rüya ve geçmiş sekansları göze batan türdendi. Bu yüzden yeterince etkilenmedim filmden. Filmin cesur olduğu konusunda şüpheye yer vermeyecek kadar sahne var. Senaryosuyla ve işleyişiyle kaliteli bir film olduğunu gösteriyor. Fakat Dustin Hoffman haricinde beğendiğim bir oyunculuk olmadı. İzlenmesi gereken bir film ama izledikten sonra yeterince vurucu olup olmadığı tartışılır.
desparados5
desparados5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi dün akşam çok büyük bir beklentiyle izledim ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.dustin hoffman çok büyük bir oyuncu bu filmdede çok iyi bir oyunculuk sergilemiş ama filmi sıkıcı buldum.yinede hooman ın performansını görmek için izlenmeli 10/7