JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
24 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bir komedi klasiği bekleyerek izlenirse hayal kırıklığına uğratacaktır ama iyi vakit geçirmek için izlenebilecek keyifli bir yol filmi ''Due Date''.Sadece kadronun hatrı için bile şans vermeye değer.
Tamam güzel hoş bir film ama kesinlikle kahkahalara boğmuyor. Zaten filme girmeden önce içime bir kurt düşmüştü çünkü bu filme sadece 1 salon ayırmışlar ve o salonda diğerlerine göre küçüktü(ankamall afm). Yinede kendini seyrettiriyor. Ama bu puanı kesinlikle hak etmiyor 10/6.5
filmi eğlenceli buldum. son yıllarda kaliteli komedi filmi yapamıyorlar.2010 yılında izleyeceğeniz belki de en iyi komedi filmi çünkü kaliteli film yok
robert downey jr dünyanın en büyük oyuncusudur. ama bu vasfı es geçip filmi izlemek gerekir yoksa filmle ilgili çok büyük bekneti içine giriyorsunuz. filmi seyredip keyip almayacak insan tvdeki haberlerle kavga eden mahalle bakkalına çatacak yer arayan tiplerdir ki onlar hiç bir şeyi beğenmezler. bence ön yargısız seyredin kesinlikle keyif alacaksınız...