klasik tarantino filmi.oyuncu kadrosu cok iyi olmasına ragmen filmin hiçbir karesini kacırmamanız gerekiyor çünkü biraz seneryo olarak karışık ve takip edilmesi zor bi film.herşeye ragmen izlenmesi gereken bi film..
bu filmi izleyenlerin filmi bir kez daha izleyip bişeye dikkat etmelerini istiyorum.filmin belli bölümlerinde kısa aralıklarla oyuncuların konuşmalarının yansıtıldığı kamera arkası mikrofonu kameraya yansıyor dikkatli bakanlar görecektir.kamera önüne yansıyan bu mikrofon nasıl olurda daha sonra farkedilmez ve filme konur anlamıyorum.tarantino dikkatsiz kurgucularla çalışmış olmalı.hadi hiç kimse göremedi tarantino kendi filminide mi piyasaya sürülmeden önce dikkatli izleyemiyor.bu olay bence tarantino dan ve film den büyük puan kıracak bir olay .tabiki takip edip dikkat edenler için.
sıkıldımmmm.. başlangıçta filmi çözmeye çalışıyorsunuz.. çöz çöz bitmiyor ve 45 dk sonra bir pöfff sıkıldımm diyorsunuz.. ara verip tekrar dvm ediyorsunuz.. ahanda hareketlendi diyorsunuz valla ii gidio allah bozmasın derken nazar değiyor ve son 30 dk da da her ne kadar aksiyon yoğun gibi görünse de.. sıkıldımmm diyorsunuz.. de niro amcamı o kıytırık role layık görmelerini saymıyorum bile!!! kısacası 'sıkıldımmm'.. 4/10
zekice bir senaryo ve kaliteli bir film..samuel jackson harika gerçekten..ama söylediğiniz gibi pulp fiction’dan sonra böyle bir yapınca tarantino beğenilmedi..ama tarantino hala söylüyor..her türe el atacağım..
hapisten çıkma siyahi bir kadın, elinin tersiyle itip defol diyemeyeceğin bir zeka! amerikan haklına sanki bir mesaj gibi, dikkat edin onlar bizden daha zeki diyor sanki :)