filmi izlememdeki en büyük etken bir tarantino filmi olmasıydı.bu tür filmleri sevmem ama gerçekten quentin işi biliyor.acaip hoşuma gtti özellikle kamera çekimleri ve zaman kurgusu bakımından.yönetmenin filmlerini takip ediyorsanız bu filmi tavsiye edebilirim.
Tarantino’nun en iyi yapımı diyemiyoruz belki ama kesinlikle hicbir zaman unutulmayacak bir başyapıt.Bunda Pam Grier in oyunculugunun katkısı oldukca fazla, tabi diger oyuncularında performansları harikaydı.Diyaloglar senaryo herseyiyle muhteşem bir film.
İyi bir film. Oldukça sade ve etkileyici. Karmaşaya yer yok. Aslında sona doğru aha bişi çıkacak diyosunuz nafile. İzlenebilecek bir yapıt.Pam Grier baya iyi. De Niro pek yok ortalıkta ama kısa rolünde de yine çok iyi.
Ne olursa olsun Tarantino'nun Pulp Fiction'a ulaşamayacağını anladığım film. Samuel L. Jackson'ın oyunculuğu yine ön planda. ispiyoncu adamını araba bagajına binmeye ikna edip öldürdüğü sekans, Bridget Fonda-De Niro "elektriği" ve aynı ikilinin tek mermiyle biten tartışması güzeldi...
O kadar ahım şahım bir film değil kesinlikle. Filmi izlerken acaba bu filmi Tarantino değil de başka bir yönetmen mi çekmiş diye düşündüm. Bence Tarantino tarzını pek yansıtamamış gibime geldi. Neyse, filme gelecek olursak biraz ağır tempolu bir film. İçinde pek de aksiyon olmayan, sadece 2 usta oyuncunun kurtarmaya yeteceği bir film olmuş. İzlemezseniz çok bir şey kaybetmezsiniz. Ama illa izleyeceğim derseniz karar sizin! 8/10
Gerek kurgusu, gerek senaryosuyla Tarantino’nun en iyi filmlerinden biri bence.İlk defa yıllar önce izlediğim, sonrasında da sıkılmadan birkaç kez daha izlediğim bir film... Kesinlikle başarılı ve düşük tempoda başlayıp ileride temposu az artsa ve yüksek tempolu bir film olmamasına rağmen, inanılmaz sürükleyici bir film...
Tarantino'nun çoğu kişi tarafından değeri bilinmeyen 'Jackie Brown'u, kesinlikle keşfedilmesi gereken bir yapım. Özellikle Venedik'te 'en iyi erkek oyuncu' seçilen Samuel L. Jackson yine olağanüstü!... (9/10)
Pulp Fiction ve Reservoir Dogs kadar olmasa da yine muhteşem bir film...Filmin başını sabırla izleyenleri ilerki sahnelerde başarılı bir kurgu bekliyor..Aynı olayı farklı bakışlarla anlatmasına ne denir ki Tarantino bunu hep yapıyor ;) Sevmem diyenler müzikleri için bile izlenir :)
yıne bır quentın trantıno fılmı yıne bı sahaser dıyecek bı sey yok fılm mukemmel fılmde zaten denıro ve s.jackson olması yeterlı ya ne dıyım kı asık oldugum trantıno fılmlerınden bırı ızlemeye cok cok deger sakın kacırmayın ızleyın kolay kolay trantınolar yetışmıyor
zekice bir senaryo ve kaliteli bir film..samuel jackson harika gerçekten..ama söylediğiniz gibi pulp fiction’dan sonra böyle bir yapınca tarantino beğenilmedi..ama tarantino hala söylüyor..her türe el atacağım..
Tarantino kimliğini tam olarak yansıttığını düşünmüyorum diğer filmlerine göre farklı bir tarzı var fakat kesinlikle en kötü filmi diyemem. Filmde gizem faktörü dengeyi bozmuş bence çünkü sonu net bir şekilde tahmin ediliyor. Şaşırtıcı birşey olacak mı diye merak ettim fakat olmadı. En çok hayıflandığım nokta ise keşke De Niro abimize daha fazla rol verseymiş.
bence bir tarantino filmine göre oldukça heyecanlı ve akıcı bir film. çok iddialı bir film değil, bu yüzden de baş yapıt değil ancak iyi bir kurgu, keyifle izlenebilen bir film.. ayrıca ilginç bir yanı, tarantino'nun klasik şiddet öğelerini barındırmıyor.