ozanceyhun
11 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu kadar vasat bir filmin 8,4 alması çok şaşırttı beni.Bu film Tarantino`nun olmasaydı 6,4 puanı geçemezdi bence sadece yönetmene de bu kadar puan verilmezki be.adamın adı yetiyo yaaa!
tarantino'nun en iddiasız ve vasat filmi. konu, diğer filmlerin aksine sürükleyici değil. aheste aheste giden, sonu 2 saat öncesinden belli 2 buçuk saatlik bir film. izlenir. ama iki gün sonra unutulur kanaatindeyim. tarantino diil de başka bir yönetmen çekse şu anda kimsenin adını bile duymadığı vasat bir tv filmi olmaktan öteye geçemezdi. ne var ki tarantinodur, iyidir, vardır bir hikmeti diye nasıl da ümitle izlemeye oturmuştum..
Ne olursa olsun Tarantino'nun Pulp Fiction'a ulaşamayacağını anladığım film. Samuel L. Jackson'ın oyunculuğu yine ön planda. ispiyoncu adamını araba bagajına binmeye ikna edip öldürdüğü sekans, Bridget Fonda-De Niro "elektriği" ve aynı ikilinin tek mermiyle biten tartışması güzeldi...
Tarantino'nun çoğu kişi tarafından değeri bilinmeyen 'Jackie Brown'u, kesinlikle keşfedilmesi gereken bir yapım. Özellikle Venedik'te 'en iyi erkek oyuncu' seçilen Samuel L. Jackson yine olağanüstü!... (9/10)
TARANTINONUN OLGUNLUK FILMI. Tarantınoyu sadece heyecan ve şiddet tutkunu dıye nıteyenlere atılmış iyi bir şamar. YENI FILMINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ. :)))))