Jackie Brown
    3,8
    Jackie Brown hakkında görüşlerin ?

eenkei
    eenkei

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    benim izlediğim en kotu filmlerden biriydi heyecan yok aksiyon yok bide karışık bunların hepsi birleşince kotu bir film ortaya çıkıyor bence izleyince bişi kaçırmış olmazsınız....
    gaffur030685
    gaffur030685

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    klasik tarantino filmi.oyuncu kadrosu cok iyi olmasına ragmen filmin hiçbir karesini kacırmamanız gerekiyor çünkü biraz seneryo olarak karışık ve takip edilmesi zor bi film.herşeye ragmen izlenmesi gereken bi film..
    karzelsoze
    karzelsoze

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Tarantino ya benim adamım film i yeni izledim de ne kadar gerçek bi filme aç olduğumu anladım film süper bi de robert de niro war onu eklememişler
    serdarseckin
    serdarseckin

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    yine karışık bir kurgu.herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.ve yine kazanan tek kişi..harika bir film.
    miramus
    miramus

20 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Pulp Fiction ve Reservoir Dogs kadar olmasa da yine muhteşem bir film...Filmin başını sabırla izleyenleri ilerki sahnelerde başarılı bir kurgu bekliyor..Aynı olayı farklı bakışlarla anlatmasına ne denir ki Tarantino bunu hep yapıyor ;) Sevmem diyenler müzikleri için bile izlenir :)
    pi-bro
    pi-bro

24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Tarantino olduğu içinn aldım bu filmi ama beklediğim gibi çıkmadı.Biraz karışık bi film.Yine de bazı yerlerde heyecan artıyo.En iyi tarafı müzikleriydi galiba
    cemol
    cemol

11 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Genel olarak zayıf bir film.Sonlarına doğru Tarantino’nun imzasını taşıyor ama ağır ilerleyen bir film,dolayısıyla Tarantino hayranı değilseniz izlenmesi pek keyifli olmayabilir.Oyuncu kadrosu güzel,beni de ayakta tutan bu oldu zaten.
    naked-soul
    naked-soul

30 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    filmi izlememdeki en büyük etken bir tarantino filmi olmasıydı.bu tür filmleri sevmem ama gerçekten quentin işi biliyor.acaip hoşuma gtti özellikle kamera çekimleri ve zaman kurgusu bakımından.yönetmenin filmlerini takip ediyorsanız bu filmi tavsiye edebilirim.
    tupac-dmx-96
    tupac-dmx-96

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    yıne bır quentın trantıno fılmı yıne bı sahaser dıyecek bı sey yok fılm mukemmel fılmde zaten denıro ve s.jackson olması yeterlı ya ne dıyım kı asık oldugum trantıno fılmlerınden bırı ızlemeye cok cok deger sakın kacırmayın ızleyın kolay kolay trantınolar yetışmıyor
    popstarselcukbaba
    popstarselcukbaba

2 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    Tarantino'nun bütün filmlerini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim..
    Pulp Fiction çok sığdı..
    Rezervuar Köpekleri fazla ise düzdü..
    Bunlardan kesinlikle daha iyi..
    Ama Kill-Bill'den değil..
    Eğer "Bu bir Tarantino filmi" diyerek izlemeye başlarsanız ve sabırlı olursanız çok seversiniz..
    Öbür yandan "Sadece bir film" diyerek izlemeye başlarsanız çok sıkılırsınız..
    Sanırım anlatabildim..
    verbalkint92
    verbalkint92

25 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    ben bir tarantinosever ya da tarantinodüşmanı olmadığım için filmi öyle değerlendirmye çalıştım.pulp fiction ve rezervuar dogs’dan sonra yönetmenin düşüşüdür bu film ve düşüş devam etmektedir her ne kadar kill bill ile kıpırdanmaya çalışsa da.zamanında şöhret olmuş bu adam birkaç filmin afişinde yer alıp filmlerin insanlar üzerindeki etkisini değiştiriyor üstelik bu filmlerle pek fazla da ilgisi yok.tarantino deyince bazı insanlar için akan sular duruyor.tamam iyi bir sinemacı olduğu su götürmez bir gerçek ama duayen yapılmasına da gerek yok.dönelim filme:anlatmak istediklerini uzattıkça uzatmış.stilini korumuş fakat konu meyvesiz bir ağaç.fikir edinmek güç.zaman zaman sıkıcı olabiliyor.zaman ilerliyor ama film duruyor!iki kaliteli prodüksiyondandan sonra diyalogların zengin olma beklentisi içerisindesiniz ama ne yazık ki o da yok.oyuncu kadrosu filmin kalitesinin cok cok üstündeydi.biraz da buna binaen 6/10...
    alisan-sahin
    alisan-sahin

9 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    iyi oyuncular+iyi seneryo+iyi yönetmen= mükemmel bir film.
    handanunal
    handanunal

3 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Bir gazetede bu filme quentin'in en iyi filmi denmişti.herhalde içinde şiddet olmaması açısından iyiydi.Bence 6/10 luk bir yapım
    tuffy34
    tuffy34

29 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    2 buçuk saat bu filmde anlatılmak istenen için biraz fazla bir süre.. boşuna film makarası harcanıyor israftır bu etmeyin.. Tarantino'nun "eh işte" filmlerinden..
    0sensei
    0sensei

29 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    bence bir tarantino filmine göre oldukça heyecanlı ve akıcı bir film. çok iddialı bir film değil, bu yüzden de baş yapıt değil ancak iyi bir kurgu, keyifle izlenebilen bir film.. ayrıca ilginç bir yanı, tarantino'nun klasik şiddet öğelerini barındırmıyor.