3,9
Salaklar Sofrası hakkında görüşlerin ?

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
minicik bir bütçeyle ortaya böyle şahane bir şey çıkarmışlar. 20. izleyişimde de hala gülmekten yüzümü gevşetebiliyor. Bay Pinyon'u 2 sene önce sanırım akciğer kanserinden kaybetmişiz, ne acı. Suratını görmek bile tebessüm etmeme yetiyordu
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Fransız komedilerinin son zamanlardaki tartışmasız en en iyi örneği, özellikle fransızca bilenler tahminimce yarıla yarıla gülmüşlerdir, en azından ben güldüm, hala arkadaşlarla senede bir kez oturur bu filmi izleriz, sevgili Özgür'ün en sevdiği filmlerden biriydi :(
8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
her insanın hayatında bir ya da birkaç kez şeref misafiri olduğu sofradır. alacağını aldıktan sonra kalkmasını bilmek lazım. sorun etmeye değmez.:))
zengin, karizmatik, yakışıklı, zeki ve haliyle burnu havada birkaç tane kafadar kendilerine sokakta rastladıkları birkaç tane salak bularak onları topluca akşam yemeğine davet etmek ve en salağı getireni o gecenin şampiyonu ilan etmek gibi bir oyun yaratmışlardır.kesinlikle komedi klasiklerinden...
18 Mart 2008 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izledigim en iyi komedilerden.farklı ve sade cekilmiş sahnelerle abartıya kacmadan yapılmış mükemmel bir komedi.
29 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
filmin akıcılığı,sürükleyiciliği güzel.öle ahım şahım bir komedi deil
22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İşte komedi budur!... Bizim yapımcılar ve yönetmenler maskeli beşler, keloğlan, emret komutanım gibi abuk sabuk komedi filmleri yapacaklarına otursunlar da bunu izlesinler. Komedi filmi nasıl yapılır görsünler. 10/9
9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
basit bir dil,basit bir konu ve sınırsız komedi.Amacı güldürmek ve bunu fazlasıyla yapıyor.kesinlikle izleyin