Ateşli Geceler
3,8

Berkay Yıldız
Berkay Yıldız

27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
26 yaşında bir adam nasıl böyle bir film çekebilir aklım almıyor. Bir p*rno yıldızının sektördeki yükselişini, düşüşünü ve maceralarını izlemek çok keyifliydi. Yaklaşık 3 saat sürmesine rağmen 1 dakika sıkılmadım. Artı olarak çoğu sahnede beni kahkahaya boğdu film. Özellikle sona doğru 3 arkadaşın uyuşturucu almak için eve girdikleri kısımda yaşananlar baya komikti. Başyapıt.10/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Karakterleri, dönemi yansıtması ve sektöre bakış açısı ile şahane bir dram...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

28 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Bir Martin Scorsese filmi kadar usta işi,keyifli,ve etkileyici.70'li yıllardan 80'lere geçişi,değişen ve gelişen teknolojiyi porno sektörü üzerinden itinayla yazılmış adeta canlı karakterleriyle anlatan cesur mu cesur bir başyapıt.Paul Thomas Anderson çağımızın en iyi yönetmenlerinden biri zaten,bu filmde oyunculuk yönetiminde de ne kadar başarılı olduğu apaçık ortada.Gözleriyle oynayan bir Burt Reynolds var ki bu filmi izlemeden önce bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim.Julianne Moore istikrarlı biçimde yıllardır aynı seviyede devam ediyor zaten söylenecek söz yok ama Mark Wahlberg gibi yetenekleri hayli sınırlı bir aktör bile kariyerinin daha en başında hayatının rolünü oynuyor.O günden beri de bu kadar iyi olamadı zaten.
rosetta
rosetta

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tarz yönetmen paul thomas anderson un 27 yaşında çektiği karakteri bol ,ünlüsü bol bir başyapıt.anderson un kamerası yine takipte,ve bizde kameranın arkasından takiptekiz tabiki.bu yaşta bu denli senaryolar yazıp,bu denli ünlü oyuncuyu bir potada eritmek takdir edilesi bir şey doğrusu.2 yıl sonrada yani 29 yaşında manolya gibi bir filmle çıkıyor karşımıza.oyuzuna varmadan hatrısayılır bir filmografiyle karşılaşıyor bizi..manolyayı seven, hatta benim gibi tapan arkadaşlara şiddetle öneriyorum bu filmi.zira adı fazla duyulmamış ve kenarda köşede kalmış bir film konumunda.manolyadaki kadar sıradışı olmasada çok sarsıcı bir final sahnesi bekliyor sizi..10/10