nihalgibi
11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi yorumlara aldanarak izledim, aldanarak diyorum ewet aldanarak yorumlarda hiç düşmeyen bir tempo hop oturup hop kaldıran bir soygundan bahsediliyordu, filmi sonuna kadar izlememin tek sebebi belki gerçek bir atraksiyonla karsılaşabilirim ümidiydi.. 1975 yapımı bir film, 70 ler için harika denmiş yorumlarda fakat, o günün şartlarında değerlendirirsek bile çok kötü ya, berbat bi film bence emeğe yazık olmuş, al pacino yu abartan fan kitlesi sayesinde böyle ii yorumlar almış bence fakat, al pacino bebe bu filmde, ne tipi bile oturmuş ne oyunculuğu, konu fena değildi ama senaryoda boştu bence bu film al pacino fiyaskosudur.
filmi bugün izledim., en iyi banka soygunu filmi diye izledim ama al pacinonun güzel oyunculugu dışında hiç de en iyi banka soygunu filmi olacak bir film değil bence. yoksa benmi filmde bir şey atladım.
her olumlu yorum birbirinden etkileniyor, sonuç: dağ koskocaman, dev gibi fare doğurmuş bende buna güzel bi film diyeceğim öylemi. film rezalet!!!!!!!! pacino kariyerinin en kötü filmine imza atmakla kalmamış, kendi kendini baltalamış!!! dağlara taşlara.... 1/10