izlenebılecek bır fılm..super diil ama cekıldıgı yılı goz onune alırsak ızlenmeye deger bır fılm..zaman zaman sıkılabılrsınız ama sırf al pacino nun oyunculugundan aldıgınız haz bu fılmı sıze ızlettırebılıyor..iyi seyirler
Gerçekten çok başarılı bir film.Al Pacino rolünün üstesinden gelmiş her zamanki gibi.Filmde sadece telefon konuşmaları biraz fazla geldi bana,onun dışında herşey gayet güzel.Çok ilgi çekici bir film.Bence izlenmeli
bu film sadece bir bankada gecmesi dolayisiyla ilk bakista insana sıkıcı gelebılır bende oyle dır dedim ve izlemeye başladım film basından sonuna kadar gercekten cok iyi işlendin ince elenip sık dokunmus...iki banka soyguncusu butun halk tarafından seviliyo...nerdeyse onların tarafına bile onları haklı bulanlar bıle var..Ben film 12 Angry Man a benzettim oda bır odada gecmıstı bu film ise bır bankadagecıyor basından sonuna kadar...mukemmel bır film herkesin izlemesini önerebilirim..Al Pacino var nasıl izlenmezki?????
bana göre tüm zamanların en iyilerinden biri.bi kere kesinlikle başarılı bi dönem filmi,bi bakıma küçük insanların hayallerini gerçekleştirme amaçları ve başta halkın gözünde destek görüp sonradan bakış açıları yüzünden yine bir loser haline gelmeleri al pacino ve john cazalenin ii oyunculukları ile anlatılmış.komik ama bi o kadar da hüzünlü ve etkileyici bi film.bence guguk kuşu'ndan daa çok haketti oscar'ı
Pacino-Lumet ikilisini ikinci kez biraraya getiren unutulmaz bi başyapıt kesinlikle.Pacino ve Cazale Godfather’daki şovlarına bu filmde kaldıkları yerden devam ediyolar....Amerikan sinemasının 'bana göre en üretken olduğu' 70’ler döneminden 5 film sırala deseler bu filmi kesinlikle sayarım...Ama beyazperde.com bugüne kadar nasıl saymamış o da düşündürücü tabiii!!!!!
sonunda bu filmin yoluda b.p. den geçti.notu en az 9 olmalı.film için diyecek çok şey var tabiki.bana göre Al Pacino nun Baba hariç en iyi üç filminden biri.