Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
19 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Filmin siyah beyaz olması kötü bir atmosfer yaratsa da aslında filmde anlatılmak istenen çok şey var. ünlü olmak ve olma çabaları, aşk ve aldatılma, hırs ve tutku. Ünlülerin yalan dünyası. Kamera birazda ünlülerin yaşantısına çevrilmiş.
Charlize ve Di Caprio henüz yolun başındalar ve bu filmde bunu ankayabiliyorsunuz. Film için kötü diyemem, farklı bir bakış açısı. Bu arada daha önce kimse yorum yazmamıs. şaşırdım.
Genel anlamda Woody Allen vari oyunculuğuyla oldukça itici duran Kenneth Branagh yüzünden izlenmesi zor bir Woody yapımı.Bana göre en kötü filmidir, ama yine de izlenilebilir detayları vardır.6/10
bu fılmı buyuk umutlerle ızledım ama tam bır hayal kırıklıgı leo yu bı fılmde sadece 5 dk gorebıldık fılmın konusu bır fılm senaryo yazarının hıkayesını anlatıyo ızlenmesede olur ama ssız yınede ızleyın belkı tarzınıza uyar:)