jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
18 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Kumar ile ilgili yapılan filmler çok hoşuma gidiyor, oysa kumar oynamam asla. Damon ile Norton çok iyi bir ikili olmuşlar. Malkovich ise inanılmaz bir oyuncu. Film hiç sıkılmadan izleniyor.
Sadece bu replik için bile seyredeceğim bir film: "Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız, o enayi sizsiniz demektir." 10/10
Filmden beklediğimi açıkçası bulamadım diyebilirim ya da yanlış zamanda izledim tutkuyu. 21 buna göre çok daha fazla iyiydi benim için orta düzey film gibi geldi. Saygılarımla...
muhteşem bir film matt damona bir kez daha hayran kaldım bu filmde. özellikle sizde benim gibi pokerden hoşlanıyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir film
Filmi beğendim,özellikle poker,kağıt oyunları ve kumara ilgisi olanlar Matt Damon ve Edward Norton ile bezenmiş bu filmi mutlaka beğeneceklerdir.Fazla abartılmaması gereken,iyi oyunculara ve yalın bir hikayeye sahip başarılı bir yapım.10/8
Filmin başlangıcında Mattin Kgbye 30000 $ kaybettiği sahnede mattin elinde 9 dan full house var.Kgbde de flush(renk) olması için yere maça düşmesini istiyor ve yere maça düşüyor.Matt elinde flush yoktur numarasıyla tüm parasını sürüyor ve Kgbnin bomba yanıtı karşısında kahroluyor.'Doğru,bende flush yok...'Ardından elindeki iki asla birlikte A dan full houseu olduğunu gösteriyor ve tüm parayı alıyor.Full House dolgun olarakta nitelendirilir.AAA99 Kgbnin eliyken mattin elinde 999AA var.İşte film asıl anlamda burada başlıyor ve normal süren hayat Edwardın hapisten çıkmasıyla tamamen değişiyor.
Oyunculuklar muhteşem. Matt Damonun kaybedince yüzünün aldığı o hal, Edward Nortonun serseri-naçar halleri, Malkovichin bisküviyi ayırma sahnesi beni kopardı. Hele bir de pokerden anlıyorsanız çok keyif alacağınızı garanti ederim. Pokerle ilgili özlü sözleri de bayağı orjinaldi. Herkes sevmeyebilir ama...