Devlet Düşmanı
    4,4
    Devlet Düşmanı hakkında görüşlerin ?

fragilegirl
    fragilegirl

13 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    will smith bu rolün hakkını vermiş.film,başından sonuna kadar temposunu koruyor bu yüzden de zewkle izlettiriyor kendini.
    ridvan567
    ridvan567

6 Mart 2005 tarihinde eklendi
    çok güzel filim diyebilirim size
    wildmor
    wildmor

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    yaa zaten bu filme kimse kötü diyemez.öyle bir yanı yok çünkü.baştan sona heyecan.nasıl başladıysa ööle bitiyo.ben üç defa izledim.ve yine izlerim.her defasında aynı heyecan oluyo.izlemeyen çok şey kaybeder...
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Will bir harika!
    ozge-tun777
    ozge-tun777

26 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    Harika bir film yaa.Will Smith we Gene Hackman müthişti.Kesinlikle izlemeniz gereken bir film hala izlemediyseniz çok yazık. ii seirler
    f-corleone
    f-corleone

2 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    harika bi film.. aksiyon filmlerini çok fazla sevmediğim halde 2 saat boyunca gözümü kırpmadan izledim.. w. smithe yorum yok ama gene hackman süperdi.. mutlaka izleyin..
    erzincansporlu
    erzincansporlu

16 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Bu filmi uzun zaman önce izledim ama yeni yorum yasıyorum.. İzleyicinin bu tür filmlere ihtiyacı var. Senaryo süper, yönetmen süper, will Smith harika! Aksiyon gerilim tarzı bir filmde bulabileceğin herşey var.. Sonu da harika!!!
    ozanhamdi
    ozanhamdi

15 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Macera/Aksiyon türünün son yıllardaki dikkat çekici yapımlarından, özellikle kurgusu ve temposuyla. Film bitişiyle birlikte özgürlükler ülkesi Amerika'nın bu unvanını düşünmeye itiyor sizi. Will Smith'in belki de en iyi filmi, Gene Hackman da çok başarılı. Türü sevenler kaçırmasın...
    emreavcar
    emreavcar

14 Kasım 2003 tarihinde eklendi
    Sinema tarihinin en heyecanli filmlerinden biri. Tony Scott"in en iyilerinden... (8/10)
    harun-41-kocaeli
    harun-41-kocaeli

28 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
    bence tony scott un cektiği en güzel film. filmin ilerleyişi falan cok güzel. hikayesi, senaryosu oldukca başarılı yapılmış. tabi yapımcının jerry burckheimer olmasıda başka bir etken bence.
    ebasdar
    ebasdar

9 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle muhteşem bir film.hele sonu bi harika. filmin konusu ve anlattığı seyler gercekten cok onemli. mutlaka seyredin.