hilkayist
18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
smith in oyunculuğunu konuşturduğu filmlerden biri senaryo müthiş, heyecan ve aksiyon.. biraz hareketlenmek mi istiyorsunuz bu filmi izleyin :) iyi seyirler../9
Aksiyonsa aksiyon, heyecansa heyecan. Bol kovalamacalı, bol adrenalinli bir film. Baştan son ana kadar filmin içindesiniz. Aksiyon seviyorsanız izleyin.
1998 yılında çevrilen bir filmde gördüğümüz teknolojiyi bugün gerçek hayatta görmekteyiz. demek ki filmde saçmalıklar yokmuş. bu film bugün çekilse sıradan olabilirdi belki ama o zamana göre çok iyi bir film. filmdi diyemiyorum çünkü tony scott ın elinden çıkınca bugün bile ilk seferdeki heyecanını koruyabilen bir film.
Uzun zamandır şöyle bir oturuşta başından sonuna kadar keyifle izleyip bir filmin sonunu getiremiyordum!! İşte bu film çok iyi geldi bana.
Kimsenin aslında gerçeğin ne olduğunu bilemeyeceği, bir bilinmezlikle olarak anlaşılacağı bir olayla başlayan film başından itibaren ilgi çekmeyi başarıyor.
Film İlerledikçe aksiyonun da ilerlediğini, Will Smithin de işlerin içine tesadüfen bulaşıp ortalığın da iyice karışmasıyla senaryonun ne kadar sürükleyici ve güzel olduğunu farkediyorsunuz. Tonny Scott çok sağlam bir yönetmen.
Bu filmin bahsini çok duydum ve bana cok fazla övdukleri için izlemek istedim.Fakat umduğum kadar iyi değildi.Senryo fena değil fakat teknoloji olayı bıraz abartılmış.Will Smithin hatrına 7 verdim.Aksiyon severler için cazip bir film onun dışında seyredılmese de olurmuş...
Yahu arkadaşlar bu filmi nasıl beğenmeyen çıkar?..İnsanlar çok farklı kararlar verebilen ve çok çok farklı düşünebilen yaratıklar.Bu filmi beğenmeyen var...Muhtemelen beğenmeyen arkadaş filmi tv de reklam arası bir film olarak izlemiş ya da bir ara filmin başından kalkmış sonra tekrar filmin başına geçmiş böylece tüm konuyu kaybedip filmi sadece aksiyon olarak izlemiş...Herkese saygılar.
Her dakika aksiyon dolu çok güzel bir filmdi hele benim gibi aksiyon seviyorsanız bu filmi kesinlikle izlemelisiniz.Will smith zaten kusursuz oynamış diğerleride iyiydi.Filmde müthiş bizede yalnızca izlemek düşüyor.9/10
güzel bir aksiyon filimi.filim bittikten sonra olabilir mi diyeheralde telefonları duvarları falan mikrafon var mı acaba uzaydan dinliyorlar mı diye düşünmeye sevkediyor insanı...