Mesaj
4,3

deryalee
deryalee

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Müthiş bir kurgu. hayran verici bir senaryo, başarılı bir yönetmen. Mutlaka izlenmeli tavsiye ediyorum.
iniesta08
iniesta08

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film senaryo ,grafik vs. bakımından 8-9 luk bir film .Ama jodie foster filme hic yakısmamıs , oyunculugu ayrı bir berbat.Yüzündeki devamlı aglamaklı hali insanı delirtiyo. 6/10
Mehmet Sait C.
Mehmet Sait C.

21 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Kurgu, seneryo, yönetmen açısından yorumlanacak olursa 1997 yılında çekildiğide unutulmadığıı takdirde başarılı bir film. Yalnız dahada ilginci çok zekice bir şekilde İnsanın kainattaki durumu, kainatın nasıl bir yapıya sahip olduğu anlatılmış . Mesela ; Ay' a giden bir astronotun ay koşullarına uyum sağlaması için giydiği kıyafet misali İnsan denilen varlığın ruhunun dünyaya uyum sağlaması için Atom denilen maddeden bir kıyafet giydiğini halbuki o ruhun o kıyafetten çıkınca başka bir boyuta girebildiğini ispatlamış . Yönetmen, filmde çok yer ayırdığı Tanrı'nın varlığı sorusunada bir nevi cevap veriyor ve Tanrı'nın varlığını ispatlıyor diyebilirim.
emrekolik
emrekolik

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu kadar saçma bi film izlememiştim
irensaltali
irensaltali

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda bana birşeyler ifade ilk filmdi. Tabii ozaman daha 12 yaşında falandım ama hala izlediğim unutulmaz bir yapım.
sinema
1 ziyaretçi
14 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Tek kelime ile olağan üstü bir film. Hem konu itibariyle, hemde filmin insanlara vermek istediği mesaj gayet başarılı. Bu zamana kadar izlemediğim için pişman olduğum filmlerden birisidir.

Ufak bir tavsiye, filmi saat gece yarısından sonra izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sakin bir ortam ve sağlam bir kafayla izlemeniz gereken bir film. Güvenin bana, pişman olmayacaksınız.
Ali B
Ali B

20 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Herkes bunun sıradan bir bilim kurgu film sanıyor. Bu film gibi görünen seneryo 50 seneye içerisinde gerçekleşmesi olası olaylara insanları alıştırmadır. Discovery science de bu filmin belgesi li yayımlandı. New meksico çölü 51.bölgede bu alıcı verici cihazlar hali hazırda kurulu Türkçe dahil birçok dilde uzaya ses dalgası gönderildi bu biliniyor ama geri dönüş konusunda sessizler.
kadir0308
kadir0308

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu kadar saçma yorumlar okumamıştım..biri drer saçma film biri der berbat oyuncu..cüneyt ve filiz akın filmi bekleniyordu galiba