Çeşitli işkencelere maruz kalmış birkaç arkadaşın intikamını anlatan unutulmaz film.En büyük intikam hikayelerinden olan Monte Cristo Kontu da bu arkadaşların başucu kitabı ve yol göstericisidir.Özellikle Kevin Bacon muhteşem performansıyla hem büyüleyip hep nefret ettirmiştir.
Kadronun ağırlığını çok rahat taşıyabilen nadir filmlerden. Çünkü bazı film kadrolar var ki, filmin çok sıradan olmasından dolayı ezilip, kayboluyor. Fakat burada tam tersi, muhteşem bir yapıt çıkıyor ortaya. İzlenmesi gereken bir klasik olarak görüyorum. 10/9
Sıkı bir Kevin Bacon hastasıyım.Bunun yanısıra DeNiro, Pitt, Hoffman, Driver gibi isimleri bir araya getiren film sayısı oldukça azdır.Başarılı bir yapım8/10
filmde özellikle karakterlerin hikayelerinin ekrana çocukluktan itibare n yansıması ve büyüdüklerinde hepsinin farklı yollara sapmaları (tabi bu kısa bi yer almışinsanı etkileyen en önemli husus film ilk piyasaya çıktığı zamanlar gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır ibaresinin yalan olduğu kamuoyuna yayılıncada herkes filmin içeriğinden çok hikayenin gerçek olup olmadığını tartışıldı fakat gerçek bir hayat hikayesinden alınmasada böyle olayların yaşandığı bariz birşey