bu filimi çekeni bulursam hakkaten döverim ya.alık alık baktık ve sürekli güldük.saçma sapan işler ordan burdan adamın biri çıkıp ben burdayım falan dio ne olu ne bitio bişi belli diğil.hakkaten saçmalık bide aldığı puana bak ya.bizim insanımı gerçekten ilginç ya .
Ben David Linch filmlerini sevemedim, çünkü adamin filmleri rastgele firçasini sallayan ressamin resmi gibi. Nasilki bu tarz resimleri seven ve sevmeyen insanlar var, linch filmleri için de ayni sey geçerli. Ben sevmeyenlerdenim,, çünkü filmin sonunda kafamda bir sürü soru isareti kalmasi ve bu soru isaretlerini çözmeye çalisirken birden farkediyorum ki mantikli yaklasarak cozume ulasmak mümkün degil.. Bu yüzden soru isaretleri durdugu yerlerinde kaliyor oylece. Bu durumda izlerken kafani calistirip filmin anlatmak istedigini mantigini kullanip bulman gereken filmlerden degil bu film. Öylece izlemek ve sonunda da film hakkinda fazla düsünmemek lazim.
büyük beklentiyle izledim ama şok oldum yetmedi siteye girip puanını görünce daha büyük şok oldum üstüne olumlu yorumlar gördüm ki ne filmi anayabildim ne puanını nede anlayan arkadaşları.sinir bozucu
david lynch bu adamı gerçekten linç etmek lazım :) bu film nasıl oluyorda bu puanı alıyor anlamış değilim.adam değişik ve psikolojik film yapacağım diye resmen ortalığı batırmış.film tamamen saçmalıklarla dolu,hayatımda sayısız film izledim ama böyle tipik bir film hiç görmemiştim.filmde bir yere kadar bazı şeyleri çözebiliyorsunuz fakat bir çok şey havada kalıyor ve cevabı yok bulmaca çözmüyoruzki biz film izliyoruz,her şeyin açığa kavuşması lazım.bu adamın hiç bir filmini bir daha izlemeyeceğeim.
Yorum yok:D bu adamı sevmiyorum ya kompozisyonun dışına çıkmayı seviyor giriş gelişme sonuç tan fazlasını yapıyor sonu olmuyor genelde:) ama kendini ıspatlamış bir yönetmene kötü demeye hakkım yok filmleri benim tarzım değil çok sıkıyor beğenmiyorum beğenenlerinde genelde samimi olduklarını düşünmüyorum:) vay be ben anlamadıysam gerçekten güzeldir diyorlar herhalde:D