bence sıkılmadan izleyebileceğiniz gayet güzel bir filmdi.mel gibson zaten müthiş onun dışında diğer oyuncularda iyiydiler.Zamanı olanlar izlesinler.8/10
Bir kaçırılma olayını gerçekçilikle anlatan ve temposu hiç düşmeyen çok kaliteli bir yapım. Ron Howard gibi kaliteli işler yapan bir yönetmenin yanına Gibson ve Sinise gibi üst düzey aktörler eklenince ortaya kötü bir yapım çıkması olanaksız zaten. İzlenmesi gereken gerilim filmlerinden biri kesinlikle. 8/10
Mel Gibson’ın vasat üstü filmlerinden biri sayılşabilir. Film izlemek istediğiniz anlarda daha iyisini bulamadığınız takdirde izleyebileceğiniz yer yer heyecanlı, herşeye rağmen kendini izleten, Mel Gibson’ında hatırına izlenebilecek bir film.
Gayet başarılı ve kaliteli bir yapım fidye Mel Gibson bu rolede çok iyi gitmiş film gerilim yüklü daha iyisi olabilirdi dedirtiyor bazı kısımlarda ama izlenmeye değer bir yapım 10/7...
Gerçek hayattan bir kesite çok hayalprest bir göz ile bakılmış.İzliyorsunuz merak ediyorsunuz ama bir yandan gülerek yok daha neler demeden edemiyorsunuz..10/7
merhaba beyaz perde okuyucuları size bu flim hakkında ne diyebilirim gerçekten pek bilemiyorum bu fli okdar mükemmel kiiigerçekten izllemenizi tavsiye ediyorum benn... bikere oyuncuları mükemmel yaaaa :))))))))))))))