ayib
26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
senaryo biraz tanıdık gelsede (8mm) muhteşem denebilcek bir film.sinemaseverler mutlaka izleyin.öyle boyalı,süslü hollywood yıldızı bekleyen arkadaşlar üzgünüm siz başka salona:)
filmde her ne kadar konu sonlara doğru bulansa da kesinlikle izlenmesi gereken bir film. özellikle angelanın kamera kasetini ilk takıp izlemeye başladığı an gerçekten çok heyecan vericiydi.filmdeki tek kusur şüpheli sayısının çok az olmasaydı . onun dışında her şey şahane...
tez son yıllarda izlediğim en sarsıcı filmlerden birisi.sadece bir korku filmi olarak düşünülmemeli.filmin başını izlediyseniz esas kızımız trenden iniyor.yerde yatan kurbanı görmek istiyor.daha doğrusu görüp görmeme konusunda kararsız.bu sahne bile çok şeyi anlatıyor.şiddeti hiç birimiz sevmiyoruz ama şiddet te bizim bir parçamız.bence tez filmi korku sinemasını en iyi on filminden birisi
Türkiye de ki bazı yönetmenlerin klasik bir lafı vardır ya ''imkan verilse...'' diye başlayan acaba 24 yaşındaki Alejandro Amenabar a bu filmi çekmesi ne kadar imkan verdilerde böyle bir başyapıt çekti.
bence gayet de başarılı ve sürükleyici bi filmdi.. tam olayı çözdüm derken başka bi yere kayıyor.. sonunda yeter artık dedim:)) ama izlerken insanı ürküttüğü sahneler vardı çok da olmasa.. izlenilmesi gereken bi film...
Ben çok beğendim bu filmi.Çok başarılı bir film.Filmi izlerken geriliyorsunuz.Sonunda ne olacağı konusunda film sürekli sizi değişik taraflara çekiyor.Hoş bir film,izlenmeye değer
Amenabar sevdiğim bir yönetmen ve 'The Others' filmi de benim çok beğendiğim ve etkilendiğim korku filmlerinden birisidir. Bu sebeple Tez’i izledim. Aynı zevki aldığım söylenemez ama izlemeye değer. Özellikle sonu hoşuma gitti. Ama o uzun saçlı çocuk sinir bozucuydu, daha iyi bir karakter oynatabilirlerdi. Aslında böyle bir film yapılıyorsa o vahşet sahneleri gösterilmeliydi, sınırları olmamalıydı. O zaman daha etkileyici olurdu. Başroldeki kadını birçok sahnede Penelope Cruz’a benzettim, içimden de keşke o olsaydı demedim değil. Çok iyi olmayan, kötü de olmayan, izlenebilecek düzeyde bir film. Karanlık koridordaki sahneleri güzel. Gözlüklü çocuğa tahammül edebilirseniz sizin için daha iyi olabilir. 7/10
24 yaşında bir yönetmen adayıyken yapmış bu filmi Amenabar.Yaşına göre çokçok iyi bir film.Open your eyes,Tesis ve The Others..4.filmini merakla bekliyorum
çok akıcı,bol sürprizli ve harika müzikleri olan bir film.verdiği mesaj umarım yerine gitmiştir çünkü bir gün bizlerde hastahane odasında ağzımız açık,hipnoz olmuş bir şekilde televizyona bakabiliriz.amenabar'ın yeni filmlerini bekliyorum
Arkadaşım burası sinema sitesi adı üstünde beyazperde.com yani burada arkadaş arayamazsın anlamına geliyor adam gibi yaz yorumu ayrıca bunu tez filmine yazman çokilginç npcan kaçırancanmı diye düşünmez mi bayan arkadaşlar komiksin yani ne diyim sana allahım yarabbim...cık cık