odinhan
1.029 değerlendirmeler
14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film genel gerilim filmleri çerçevesinde izleyiciye çok bir şey vaad etmesede,Avrupa sinemasının iyi örneklerinden biri olarak değerlendirilebilir.10/6
film çok sürükleyiciydi izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri... ayrıca bu filmin 8 mm nin özentisi olduğu söylenmiş tez filmi o filmden 2 yıl önce yapılmış nasıl onun özentisi olabilir ki??
İzlemekten büyük bir zevk almıştım. İspanyol sineması hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden başrol oyuncusu olan bayanı başka filmlerde görmedim. Ama gayet iyiydi hem film hem konu hem oyunculuk...
çok iyi bir yönetmenin ilk filmi ve bir ilk film için çok iyi bir yapım..yapıldığı yılda amerikan sinemasına gönderdiği eleştiriler bugün bugün amerikan sinemasının içinde yaşadığı gerçekliğe dönüşmüş..film ayrıca bu açıdan da ayrı bir öneme sahip
dün akşam izledim filmi ve gerçekten çok beğendim. yeterince de gerildim. bu arada chema karakteri ne kadar Johny depp'e benziyodu. sanki johny depp'i almışın koymuşun oraya. izlemenizi tavsiye ederim.