Engin Yüksel
1.458 değerlendirmeler
24 Aralık 2011 tarihinde eklendi
dönemine göre iyi kabul edilebilecek bir film olmasına rağmen günümüzde vasati ölçüleri aşamayacak değerde. sahne geçişleri ve efektleri kötü. müziğini Türk sinemasından gayet iyi tanıyoruz 2/5
Carpenter ustanın sade bir anlatımla işlediği çok sağlam bir şiddet ve hayatta kalma mücadelesi öyküsü.Dört dörtlük.Usta onca yapıma rağmen bu filmi aşamadı kanımca.8/10
Şu sıralar Carpenter'ın bulduğum tüm filmlerini seyrediyorum. 13.Bölgeye saldırı zamanın şartlarına göre iyi kurgulanmış farklı konusu ile dikkat çekebilen bir yapım.Carpenter'ın senaryosunuda kendi yazdığı bu filmde bazı sahneler de olmaz diyecek hayretler için de kalacaksınız
Harikaaaaaaaa............ Carpenter in kanımca halloween dan sonra en iyi filmi, espriler enfes , tıkır tıkır işleyen bir film bu. Carpenter i keşfetmek için ideal
Karakterlerin fazla fetis oldurulma çabasina olmasina ragmen senaryonun orjinalligi filmin en büyük artisi. B sinifi kült bir film beklentisiyle izlenmeli, klasik bir üslup beklentisiyle izlenirse begenilmeyebilir.
Bu filmin önceden 2005 versiyonunu izlemiş ve beğenmiştim.Şimdi de John Carpenter’inkini izledim ki esasen orjinali bu.2005 versiyonu gibi ilki olan bu film de gayet başarılı.Ayrıca Carpenter farkı da hissediliyor.Müziklerini bile Carpenter yapmış.Tavsiye ederim, başarılı ve sürükleyici bir film...
bir kere film baştan sizi müzikleriyle içine hapsediyor.ondan sonra john carpenter ın dehasıyla filmde sürükleniyorsunuz.bence eşsiz bir film zamanına göre bir başyapıt.
carpenter klasikleri sizi filmin başından sonuna kadar sarıyor ve müthiş bir heyecan fırtınasıyla son yazısını görüyorsunuz.neden başladıgı belli olmayan bu saldırıda gerileceksiniz...carpenterın diger filmlerinide izleyin ve bu dahi yönetmene hayran kalın.