İlk filmden daha güzeldi.Hatta bu güne kadar en çok güldüğüm 10 film içindedir.Tek başına değilde birkaç kişi izlerseniz gülmeler birbirini tetiklemeye başlıyor:)9/10
Benim düşüncem komedi filmleri yapıldığı topluma özgüdür yani bunu o toplumun kültürünü ve güncel olaylarını bilmeyince film çok komik gelmez örneğin gora bizi çok güldürdüğü kadar farklı toplumları güldürmeye bilir bu da gayet doğaldır. AMA bu Jim Carrey gibi yetenekli kişileri bi kenara koyarsak geçerli En çok güldüğüm filmlerden biri harika çok beğendim :D (9)
harika.jim carreynin en sevdiğim karakterlerinin belki de başında ace ventura gelir.efsane sahneler bolcadır bu filmde,keyifle izlenir,gülünür,eğlenilir.
Çok kaliteli ve baya komik bir film...Jim Carreyin işte ben buyum ben böyle başarılı ve büyük bir komedyenim dediği bir komedi olmuş...Özellikle gergedan sahnesi harikaydı...10/9
hayatımda başından sonuna kadar güldüğüm tek film.jim carrey bu filmde gerçekten coşturmuş.fakat çoğu devam filmlerde neden oynamıyor merak ediyorum.yine de seviyorum