filmden daha fazla heyecan ve gerilim bekliyodum ama beklediğim gibi çıkmadı.üstelik filmin adı sapık ama sapık rolündeki adam bi tecavüzcü değil psikopattı.boş vakit geçirmek için izlenebilir,izlenmesede bişey kaybedilmez sonuç olarak vasat bi film10/5
film açıkçası abartıldığı kadar güzel değildi. katilin kim olduğu başından beri belliydi. ayrıca çok basit bir konusu vardı. neden herkes bu duş sahnesini abarttı anlamıyorum. hiç germedi bu film beni. ama oyuncular başarılıydı.
Belkide Hitchcocka olan büyük hayranlığından hiç birşeyi değiştirmeden modernize etmeden böyle bir film çıkardı Sant ama en basit tabiriyle olamamış bir yeniden çevrim.Keşke hiç çekmeseydi dedirtilen bir yapım.
ben ilk orjinalini daha çok beğeniyorum.bu versiyonuda tv de denk gelip izledim .otel odası o kadar çok benziyorduki görür görmez bu film sapık demiştim...
bence iyi bir gerilim filmiydi ama filmde birkaç yeri anlamadım yani ben filmi tv de seyrettim seyrederken fırtına olduğu için elekterikler kesildi ve filmin 5 dakikasını izleyemedim belki bundandır mesela katilin annesi gerçekte yaşıyor muydu? yoksa ölümüydü? bunu anlamadım sonuç itibariyle orjinalini izlemediğim için onu bilemicem ama gerilim filmleri katogorisine sokulduğunda ilk ona girer saygılar.
orijinalini izlemediğim için karşılaştırma yapamayacağım. ama eminim orijinali daha başarılıdır. bu film biraz sade kalıyor ama başroldeki oyuncunun oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.
gus van sant'in, sinema tarihinin en iyi filmlerinden birini plan plan her karesini tekrarlayarak, gunumuze uyarlamasina hicbir anlam veremedim dogrusu. Ha bunu eski filmleri seyretmeyen gunumuz gencligi icin yapmis olabilirler belki ama bu haliyle bile film yine de her yonuyle etkileyicilikten yoksun bir gorunum sergiliyor. Orjinal 'Psycho'yu sevenlerdenseniz uzak durun derim... (4/10)
filmin ilk yarisi kizin oele yolculugula geciyor sadece ve gercekten cok sikici.ikinci yarida filmin adina yarasir olalar olsada cok sade ve yavas ilerliyor film.3/10
Gerilim filmi olarak iyi diyebiliriz..Müzikler olayı gerçekten farklı bir hale getirmiş. Türün meraklıları için iyi ama bu türe meraklı değilseniz sıkıcı gelebilir.