KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
serinin ilk filmi ve diğerleri buna pek yaklaşamamış olsada oyuncu kalitesiyle standart konusuyla aksiyon eğlence ve komedinin bir hayli fazla olduğu güzel bir film gülme garantilidir iyi seyirler...
Jackie Chan’in sevdiğim ender filmlerinden.Chris Tucker zaten başlı başına filmdi zaten,gülmekten kırdı geçirdi beni.Bitirim İkili serisinin en güzeli bu film bence.
Türk televizyonlarında en çok yayınlanan yabancı filmlerden biridir herhalde Rush Hour.Jackie Chan ve Chris Tuckerlı bu komedi her defasında sıkılmadan izlettiriyor kendisini.Üzerinden on yıl geçmiş olmasına rağmen hiç eskimiyor.
Benim için çok güzel anıları var bu filmin sinemada iken izlemiştim ve hayatımda ilk defa bir filmin sonunda tüm sinemanın ayağa kalkıp alkışladığını gördüm. İnanın hayatınızda seyrettiğiniz en komik film olacaktır. Mutlaka izlenmeli.
bence cok eglenceli ve güzel bir film neden beyaz perdede afrika kaplanı yok bence harika bir film onuda görmek istioruz puan vermek ve yorum yazmak için