Kendilerinin yarattıkları tuhaf dünyalarındaki aptal suçluların hayatlarındaki eksiklikleri tuhaf yollarla tamamlamaya çalışmasını defalarca, defalarca anlatan coenler, bir polisle bir hırsızın saçma sapn aşkını ve aptalca planını ve işlerin sarpa sarıp traji komik olayların nasıl ortaya çıktıklarını anlattığı zeka kırıntısı olmayan sıkıcı kötü bir film.
Coen Kardeşlerin işte tarzımız budur demeye başladıkları filmlerinden biri.Yine olayların başlangıcı son derece basit,sonuna kadar eğlenceli ve zaman zaman duygusal Coen klasiklerinden biri.
tam olarak kaç yaşlarındaydım bilmiyorum ama bu filmin yeri bende ayrıdır,çok egleneceli ve unutulmaz sahneler barındırır,ayrıca nicolas cage'in performansıda takdire şayandır
adamın toyluk halı bile çoky akışılı...omuzları çok guzel..nyse eğlenceli bi film denebilir..ama 1987 yapımı bile olsa nicolasın çok fazla gelecek vaadettiği bi filmi...guzeldii... süper aktör nicolas cage!