Kim bilir,belki de bu film ''The Hangover''ın çıkış noktasıdır.Aslında o filmi de herkes kadar beğenmemiştim ama ''Very Bad Things'' o kadar bile değil bence.Kara mizah olmaya çalışıyor ama yönetmenin olaylara yaklaşımı bir komedi filmi için fazla sert.Gülmemizi beklediği çoğu yerde aksine geriliyoruz adeta.Cameron Diaz güya başrol ama çok fazla izleyemiyoruz kendisini,göründüğü her sahnede rol çalan bir Jeremy Piven var ama.
Sadece 1 kere izleyebildim bir daha izleyeceğimi sanmıyorum.Absurd bir film olarak başlayan ancak bunun dozunu kaçıran ve izleyeni bitse de gitsek havasına sokan bir çalışma.
bekarliga veda partisi gecesinde yasanan bir kazanin ardindan gelen felaketler zinciri, komedi formatinda seyirciye sunulmak istense de yasananlar pek gulunecek gelismeler olmadigindan acikcasi ters tepiyor. Yine de yer yer keyifli bir yapim... (5/10)