Bence çok güzel bir film idi. İnşallah 2.serisi gelir. Çünkü bu film böyle bitmemeli ve gerçekten devamını çok merak ediyorum. Buradan yetkililere sesleniyorum !!! Lütfen bu filmin devamını yapın.
Bence daha yukarıları hak ediyor Başlangıç ve yedinci hayat gibi sayılı beğendiğim bilim kurgu filmlerinden biri idi. Bence daha iyi yerleri hak ediyor
Aslında bildiğimiz sıradan bilim-kurgu filmi. Çok özgün olduğunu söyleyemem ama benim için önemli olan ''sıkılmak'' eylemini bu filmde yaşamıyorum. Boş vaktinizde izleyebileceğiniz orta şekerli bir film olmuş
Aksiyon filmi olmasına rağmen cok yavas ilerliyor Konunu ilerleyişi, senaryonun yazılısı iyi değil Aksiyonlar da yetersiz kalmış Sıkılmaya baslıyorsunuz Bence izlenilmez Ama türün meraklıları belki sevebilir. tavsiye etmem seçim sizin...
Ergen izleyici için çekilmiş,zeka noksanı bir film daha.Merak ediyorum acaba bu MTV kitlesi böyle filmleri izledikten sonra ne düşünüyor? Bundan başka söylemek istediğim tek şey;D.J. Caruso umarım bir an önce sinema sektöründen silinir.
D.J. Caruso son yıllarda özellikle gençlere hitap etmeyi başaran bazı filmler çekmişti. Günümüz akımlarına neredeyse kulpu kulpuna uyan "I Am Number Four" aslında onun için başlangıçta doğru bir tercih gibi gözüküyor. Fakat karşımızda aynı oranda başarılı bir film yok ne yazık ki. Yanlış bilmiyorsam kitap uyarlaması. Kitabını okumadım, dünyasına dair de pek bir bilgiye sahip değilim. Yani şunu söylerseniz bir itirazım olmaz,"Aslında kitapları muhteşem, onları okuman lazım, filmi kötü olmuş." Ama böyle olduğunu da zannetmiyorum maalesef. Yani her haliyle sığ bir fantastik altyapının olduğu belli ve günümüz trendlerinde dahi zorlama gözüken bir hikaye var bence. Oyuncular pek dikkat çekici değil doğal olarak. Gerçi hiç beklemediğim bir biçimde Pettyfer'in oyunculuğu fena çıkmadı. En azından bu gibi roller bazında düşündüğümüzde. Düşük beklentileri dahi karşılamadığını söylemem lazım. Kendi türü içinde ele aldığımızda bile ön plana çıkabilecek kaliteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Çerezlik olduğu bir gerçek, ancak daha hoş bir çerezlik olabilirdi.
Tamamiyle zaman kaybı diyebilirim. Sanki 10 bölümlük bir dizinin 6. bölümünü izliyor gibiydim. Tavsiye etmem. Sanırım devam filmi olarak ben 5 numara,ben 6 numara gibi filmler gelecek. Aman benden uzak olsun...
Dizi tadında bir film en doğru tanım olur sanırım, başlangıçta güzel bir beklenti içine girilmesine neden olurken sonrasında sıradanlaşıyor ve sıradan bir şekilde de bitiyor, tıpkı televizyon dizileri gibi de yarım bırakılmış zaten, fazla bir şey beklemeden sadece zaman geçirmek amacıyla izlenebilir, arada güzel sahneleri de yok değil :)