Sosyal Ağ
    3,8
    Sosyal Ağ hakkında görüşlerin ?

Cenk P.
    Cenk P.

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    günümüzdeki sosyal ağların kullanımı, Mark Zuckerberg'in başarısını ortaya koyuyor. Senaryo güzeldi.
    MojoRising
    MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeden önce bazı sitelerde yorumları okuyunca filmle ilgili beklentilerim yüksek değildi. Fakat ortaya çıkan filmin kesinlikle bu kadar zayıf olacağını düşünmemiştim.Fincherın en zayıf filmi olan bu filmde 'Dövüş Kulübü' taklidi müzikleri ve Justin Timberlakeın oyunculuğu haricinde hiç bir şey bulamadım.Ruhsuz ve tatsız bir film. İyi seyirler yine de herkese.
    potasyum
    potasyum

19 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Film tamamen gerçeği yansıtıyor mu yansıtmıyor mu bilmiyorum ama gerçekten güzeldi.Hele Sean Parkerı canlandıran Justin Timberlake daha iyiydi.
    Birde kafama bir şeye takıldı bu filmde;Zuckerberg sen Facebookun kurucusu değil misin?Filmin sonunda neden hala friend requestle uğraşıyorsun,admin girişi yok mu bu sitenin ya da ne bileyim yaz bir kod hemen arkadaşı ol,onu da biz mi öğretelim sana ;)
    angirem
    angirem

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Filmi yeni izledim ve çok beğendim. Gerçeği nekadar yansıtıyor bilmiyorum ama eksiği vardır fazlası yoktur bence. Sürükleyici, etkileyici, finaliyle vurucu gayet başarılı bir film. Herşeyin bedeli varmış doğru, ama bazı bedeller ödemekle bitmezmiş. 8/10
    kg1409
    kg1409

6 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    bu film nasıl bu puanı alıyor allahaşkına ben puana aldandım bir bakayım diye aradım buldum aldım seyrettim ve boşa onca zaman geçti izlerken diyebilirim
    gogola
    gogola

25 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Konunun çok popüler bir site hakkında olması filmi çekici kılıyor. Ama bundan 10 yıl sonra da bu film aynı etkiyi yaratırmı sizce. Konu ettiğimiz şey bir sinema eseri. Bence 10 yıl sonra kimse diğer izlediğim çok iyi filmlerde olduğu gibi (70-80 yıl olmuş hala izlediklerimiz var) kimse izleyince etkilenmez.
    Film izleniyor, sizi sıkmaz, izlenir ama ne bir süper oyunculuk var ne de dolu dolu bir seneryo, seyirlik tadda bir film. Facebook u kuran kişiyi gerçekten alkışlamak lazım, olay gerçekten çok emek ve akıl işi. Ama bu gerçek filmi süper yapmıyor.İzlenecek kalitede normal bir film, ama ilah yada çok iyi değil.
    ne-desem-ki
    ne-desem-ki

20 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Ben beğendim.
    alpertini
    alpertini

4 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzel filmmiş, açıkcası öncelerde facebookun neyini film yapmışlar, saçma sapan birşeydir diye önyargılı idim, ancak ilk saniyesinden itibaren sardı. adamıda acayip derece kıskandım, film bittiğinden beri icad edecek bişey düşünüyorum :) 10/8.
    üsstad
    üsstad

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    film güzel ama diyaloglar okadar hızlı ki bişey analayamıyor insan , sanki arkalarından birisi kovalıyor gibi konuşuyorlar. şahsen ben izlerken yoruldum. sahne geçişleride öyle olmuş hooop hopp diye biranda bitti film :)
    AstalaVista
    AstalaVista

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Oscar verildiği için meraktan oturup izlediğim film..

Arkadaşların dediği gibi son sahne filmin en vurucu yeri olmuş.. ;)
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    sadece gerçek hikayeyi medyadanda bildiğimiz kadarıyla anlatıldığı için cazip kılmıyor
    arka planda gerçek anlamda ne oldu bu akdar dünyaya yayılmadan ve bu kadar milyon değerde olmadığı anda mı açıldı dava yoksa sonra mı açıldı bunu gerçek anlamda bilemeyiz. filmde ilk andan itibaren davalarla iç içe olduğu bize gösteriliyor ama bu tamamem sempatizanlık olarak kullanılıyor olabilir
    anlayacağınız yinede gerçek anlamda herşey olduğu gibi burada olmadığına çok eminim sadece puanlandırmamda şunu ön planda tuttum.
    bahsedilen kişi dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan horward da bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan bir öğrenci, buyüzden ortaya bu ve bunun gibi çıkan sosyal paylaşım sitelerinden bence çok abartılı karşılamamak lazım asıl ekti yapması gereken olay bu gibi eğitim içinde olmayan sadece hobi ile başlayan sonra bu sonuca çıkılan bir süreç olsaydı daha etkili olurdu
    hemen örnek vereyim
    "kevin mitnick" gerçeğini hepimiz biliyoruz asıl takdir edilmesi gereken kişi budur. zamanında en büyük rakibi olan bill gates bu arkadaşı elindeki güç ve abd nin ordusuna özel çalışmalar yaptığından dolayı abd den de destekle mahkemece kevin mitnick habse attırmış ve cezası bittikten sonra da yaşamı boyunca elektronik cihazlardan uzak durma cezası verilmiştir. anlayacağınzı bu filmde ben çok etkilenecek bir durum göremiyorum.
    filmin kurgusuna gelince bana "alpha dog" filmini hatırlattı.
    çok birşey göremediğim david fincher filmi olarak arşivimdeki değersiz yerini alacaktır.
    filmi izlemenizi tavsiye ederim ama fazla etkilenmenizi tavsiye etmem aksine filmden sonra gerçek olay içinde düşünün olay karakterlerini
    10/3
    dreamme
    dreamme

28 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Bu film gerçekten güzel ya böyle insanın kalkıp para kazansı geliyo.
    enesnail
    enesnail

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
    zamanımızın önemli bir kısmını alan facebookun kuruluşu güzel bir filmle taçlandırılmış. mutlaka izleyin derim
    robinhood
    robinhood

17 Mart 2011 tarihinde eklendi
    guzel bır fılm olmus... david fıncher a bir kez daha hayran kaldım .. justın guzel oynamış ... 910 6 sı fıncher a:)
    koraygunca
    koraygunca

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
    tamamen bir diyalog filmi ama konu o kadar güncel ki bir dakikasında bile sıkılmadan izliyorsunuz konuşmalar uzun ve hızlı olduğu için mümkünse türkçe dublajlı izlemenizi tavsiye ederim. ve hikaye gerçekten süper milyar dolar kazanmak bu kadar kolay olabiliyor demek