Komşum Totoro
    Komşum Totoro hakkında görüşlerin ?

aa-dundar
    aa-dundar

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Oldukça eğlenceli biri filmdi. İlk başta kendini belli ediyor zaten. Kesinlikle izleyin.
    Bir H A Y A O M I Y A Z A K I filmi.
    yu-2
    yu-2

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten muhteşem bir film o çatıdaki siyah yaratıkları, gizli geçidi hayal etmek bile hayal gücü gerektiriyor. Totoro yla birlikte yepyeni bir dünyaya adım atan küçük kız keşke hiç büyümese...
    sinko1979
    sinko1979

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    aslında bu eser için ''çocuklar için klasik anime''tanımını yapmak en doğrusu hem hayal gücü hem gerçek hayattan kesitler. ebeveynlere çocuklarıyla izlemelerini tavsiye ederim
    wherearethevelvets
    wherearethevelvets

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Korkunç bir hayal gücü. Şaşırtan gerçeklikte bir küçük kız. Ruhların kaçışında önemli bir rol üstlenen kuru-kurularla ilk buluşma. Gece hayallerde büyüyen ağaç ve kedi otobüs. Hepsi bu filmde.
    kilicnazan777
    kilicnazan777

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Miyazaki'nin ennnn guzel filmi... Ruhlarin Kacisi'ndan bile daha guzel. Mayis ayında Japon filmleri festivalinde izledim. Miyazaki'nin ilk ve yapimi en uzun suren filmiymis yanlis bilmiyosam. Hic ummuyordum bu filmin bu kadar guzel oldugunu. Hatirladikca, kendimi gulumserken buluyorum. Etkisi zaman gectikce artan filmlerden. Cok Cok kiymetli. Elimde olsa zorla izletirdim herkese.. Didaktik degil, ama galiba insanca birseyler katiyor. Miyazaki'nin diger filmlerinden daha cocuksu. Filmdeki yaraticilikla ilgili soyliyebilecek kelime bulamiyorum.