4,3
Trainspotting hakkında görüşlerin ?
14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence harika bi film; ama herkesten anlamasını beklemiyorum. bazı filmleri anlıyabilmek için bazı şeyleri yaşamak lazım. bu filmi çoğu kişinin anlıyabileceğini sanmıyorum. aksine hor görüp ayıplıyacaklardır. zaten bizim ailelerimiz de bunu yapmadılar mı? sonunda biz de düzene uyduk, onlara benzedik. iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum; ama geriye dönüp anıları tazelemek iyi oluyo.
16 Ocak 2005 tarihinde eklendi
uyuşturucunun nasıl berbat oldugunu anlatıyor.Çok iyi ben 8 werdim
24 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel arkadaşlar kimseyi dinlemeyin ve filmi izleyin. Gerçekten sizi tatmin edecek bir film. Herşeyiyle mükemmel.
5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
dünya edebiyatında mutlaka okunması gereken 50 çağdaş roman arasında yer alıyor Irvine Welsh'in kitabı. bence mutlaka izlenmesi gereken bir film.
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
yorum yok sadece izleyin
27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ne yazılsa boş..hayal gücü müthiş.gerçekler çarpıcı.izlemeye doyamadığım tek film. hatta en sevdiğim film.şiddetle tavsiye edilir.
5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Yapıldığı yıldan beri ses getiren bir başyapıt herkesin izlemesi lazım
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
yuşturucu batağına düşmüş gençlerin hayatlarına derin bir bakış açısı kardeşimle tv de izlemiştim sonu bir okdar çok anlamlı ayrıca uyuşturucu filmlerine bu denli bir bakış açısıyla yön vermiş bir film Requiem for a Dream andan sonra çekilmiştir
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
abartılıcak güzellikte değil.izlenebilir kötü değil fakat kesinlikle baş yapıt niteliğinde değil.!
25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
film aşmış aşmasına da aslolan kitaptır irwine welsh dir bence filmi film yapan biçok şey kitapta daha net. ingilizcesi çok ağır olacaktır aksan kullanılarak yazılmış türkçe çevirisi her ne kadar biraz yumuşatılmış olsa da argosu birçok kişiye ağır gelebilir ama kesinlikle filmi izleyen herkes kitabı ve devamı olan ''porno''yu okumalı..
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok çok iyi uyuşturucuyu anlatan harika bir film izlemeyenler için tavsiye ederim sıkılmadan zevkle izliceksiniz...
3 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Uyuşturucunun insan hayatina etkisini en guzel anlatan filmlerden bir tanesi fakat iyi bir oyunculuk beklemeyin seyir zevki iyi olsada puanim 6/10