çok iyi bir yapım bence gözüm kapalı 10 puan verdim çok eğlenceli bir film kaybetmiş insanların hikayelerini çok severim zaten ama danny boyle daha fazla ticarileşince bozuldu bence en iyi filmi de budur bence
izlemekten asla sıkılmadığım bir film. hıphızlı temposu, asla bıktırmayan, basit kurgusu ve süper karakterleriyle kesinlikle bir başyapıt. just a perfect day'in süper uyduğu bir film. 10/10
Kesinlikle kışkırtıcı bir film. Uyuşturucunun kötülüklerinden bahsetmeye mi çalışmış yoksa izleyiciye uyuşturucuyu mu alıştırmaya çalışıyor anlamadım. Ama filmi izledikten sonra ben de bir 'vuruş' yapmışım gibi hissettim. Çok etkileyici çekimleri vardı gerçekten. Pislik içinde bir hayat ve ne kadar temizlemeye çalışsanda o pislikten kurtulamıyacağının mesajı verilmiş. Pek mesaj veren filmleri sevmem ama burda çok ilginç ve güzel bir anlatım vardı. Tek kötü yanı filmin bazen çok durgun kalmasıydı. 'Hayatında yaşadığın en iyi orgazmı düşün ve onu binle çarp' Yuhh be o kadar da varmı dedirtiyor adama :))Saygılar 7/10
Film bittiğinde hissediyorsunuzki bu ne sıradan bi film ne de boş bi film... Dostluk adı öyle olan sapık ilişkiler yumağı babası belli olmayan ortalıkta gezen bebek uyuşturucu hayatın anlamı ve iyi olmak hayatı seçmek, yaşamayı seçmek... Harika replikleri ve anlatım diliyle çok iyi bi dram... Üstelik sonunda kötülükle dahi iyiyi başlatma paranoyası... Kötülükle iyilik başlar mı?
Nerden başlasam?... filme ilk başladıımda klişe bi kötü gençlik filmi bekliordum, ama film çok daha güzel çıktı. bikere çok orjinal ve çok güzel bir konu. oyuncular çok ii. olaylar çok sürükleyici. gerçi iskoç aksanı ingilizceyi anlamak zordu biras ama olsun. izlediim en güzel filmlerden, en az birkez izlenmeli.