Avcı başladığı avda av olmak. İşte bubi tuzakları ile dolu bir eve girerseniz başınıza gelen bu olabilir. Film, içerdiği süpriz öğesi ile izlenmeye değer.
şurada işe yaramaz,çöpe atın tarzı yorum yazan arkadaşlara şaşyorum.tamam fikirlere açık olmalıyız.herkes aynı derecede bir filmi tabi ki beğenemez ama beğenmediysen neden beğenmediğini kurgusu iyi değil,konu iyi değil... vs şeklide özetlersin arkadaş.ama çöpe at dediğinde o emeği hiçe saymış oluyorsun. bence film gayet tatmin edici.senaristin işi bilmesi yetiyor zaten.
EHhh fena bir film değildi,'Soldaki Son EV'izlenimini bıraktı bende..Efect pek yok ama;izlerken geriliyorsunuz...velhasıl orta yolda bir film ve izlenilebilecek filmler kategorisinde..10/7 verdim selametle :)
Testere 4-5-6 nın senaristlerinden güzel bir gerilim macera filmi.hırsızın aklını mı yoksa vicdanını mı dinlediğini meRak edenler izlesin.. İzlerken ben olsam ne yapaRdım sorusunu ister istemez kendimize soruyoruz. ( 8 puan )