filmi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama çok ufak 2 soru sormak istiyorum filmi izleyen arkadaşlara; 1:bu filmi bütünüyle(atmosferi, senaryosu .. vb) dünya sinemasından herhangi bir filme benzetebilirmisiniz, şu şekilde de sorulabilir bu film de türk olmayan herhangi bir şey var mı? 2:bu filmin türk sinemasında herhangi bir örneği varmı?
filmde geçen ülkü tamer şiiri filmide yönetmenide gayet güzel anlatıyo ne kadar manasız ne kadar güzel bi o kadarda tuhaf ama tanıdık .. inşalla bu filmler türk sinemasının yeni kimliği olur bizde dünya ile alay ederiz
Filmi beğendim. Aslında daha filmin başlangıcındaki gerçek bir hayat hikayesinden alınmadır kısmını hep somut olarak bekledim ama meğerse olaylar benim beklediğim gibi gelişmemiş. Özellikle filmi anlatan sesin verdiği mesajları çok beğendim. İnsanların kibirle ve tavan yapmış egolarıyla ne hallere düştüğünü çok güzel göstermiş film. Bir de son olarak filmde pek bir film havası da yoktu sanki,yani sinema standartlarına sığmayan bir havası vardı. Son zamanlarda izlediğim iyi yerli yapımlardan biri.
arkadaşlar bu filmi izleyin..neden mi? çünkü türk toplumu yıllarca doğu-batı meselesi, aşk-meşk ütopyası, sağ sol kavgası ,zengin-fakir ayrımını filmlere konu olarak işlemiş ve dolayısıyla biyere varamamıştır..bu filmdeki senaryoyu kutluorum..çünkü diğerlerinden oldukça farklı..belkide türk sinemasına ABSürd FİLm kavramını sokacaklar..BRAvooyunculara zaten diyecek laf yok haddimiz değil! film 10/8
Açıkçası filime tesadüfen gittim ıssız adama gitmeyi planlıyordum ama seansını kaçırdığım için bu güneşin oğluna gittim kadro süper ama filim tek kelime ile iğrenç çok saçma geldi bana tabi bu benim kendi fikrim.
Ya bende mi bir tuhaflık kestiremedim ben çok ama çok eğlendim filmde, nasıl bitti anlamadım. Konusu acayip sıradışı ve matrak . Kesinlikle tavsiye ederim. 9/10Yorumlara bakarak bu film değerlendirmeyin yanılırsınız kişiye bağlı ben muziplikten hoşlanırım çok sevdim.
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım beklediğim gibi değildi film... hatta çok kötüydü! Haluk Bilginer ve Özgü Namalı çok beğeniyorum. Plis filminde de ikisine tekrar hayran kalmıştım ama bu filmle yıkıldım. gerçekten gereksiz bir şey olmuş. Anlamsız ve nahoştu. Yine de emeklerine sağlık osun.
kesinlikle oyuncu kadrosu çok güçlü olduğu için gittim ama hüsrana uğradım.. gerçekten saçma sapan konusu olan sadece küfürlere tebessüm edeceğiniz bir film.. inanın sonuna kadar bekledimki hani sonu ii bi yere bağlanır die ama maalesef bitiş noktası bilee saçmalıktı.. ama oyunculuk açısından söleyebileceğim bişey yok..
öncelikle çok büyüük hevesle gittiğim filimden hayal kırıklığı ile çıktım.emeğe çok saygı duyuyorum ama gerçekten çok köüydü..hiç bi anlamı olmayan bi filimdi.hiç bu kadar kötü bişi izlediğimi hatırlamıyorum bi sinema sever olarak.nese kısaca tavsiye kesinlikle etmicem bir filim.
filme 2 kere gittim , kesmedi 3.ye gideceğim.buradaki olumsuz yorumların hiç birini anlayamadım.diğer filmlerden farklı , değişik bir film.eminim hollywood yapsa şimdiye övgüden geçilmezdi burası.absürd , küfürlü de olsa karın ağrısına yol açacak kadar komik , fantastik bir film.oyuncular özelliklede bülent emin yarar filmde oyunculuk dersi veriyorlar.türk sineması için bir yol ayrımı olabilir.bambaşka bir film.onur ünlüye teşekkürler.
anlayamıyorum neden filim yapma adına böyle anlamsız içerigi olmayan komedi desen degil dıram desen degil ne oldugu belli olmayan sacma sapan bol küfürlü bol hakaretli.filim yaparlar..sırf para amaclı ortaya konulan bişiyyok gitmeyin sakın
Filme dün akşam gittim..Bu filme gitmemin 2 sebebi vardı: 1.si türk sinemasını çok sevmem 2.si de Haluk Bilginer olduğu içindi.. Fakat üzülerek söylemek istiyorumki maalesef film olmamış..Bu konu film olarak değil de bir tiyatro oyunu olarak sergilenseydi belki daha farklı daha güzel bir çalışma ortaya çıkabilirdi..Fakat film olarak maalesef zayıf kalmış..Espriler de öyle.. Benden 5/10