nskmourinho
18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İlk filme tek tuğla dahi ekleyemeden neredeyse senaryosu dahi aynen aktarılarak çekilmiş oldukça başarısız bir devam filmi.Eğlendirmiş,güldürmüş olabilir yüzlerce espride olabilir ama hiçbiri ilkindeki gibi zeka parıltısı taşımıyordu 5/10
Söylediğim için ciddi anlamda memnunum zira bu kadar iyi beklemiyordum. Sorun olarak bahsedilebilecek tek şey senaryodaki kolaylık olabilir. Aynı aşamalarda ilerleyen bir devam filmi. Ken Jeong başta olmak üzere -ilk filmden daha da önplanda ki inanılmaz katkısı var filmde gülmeniz açısından- tüm kadronun eksiği yok fazlası var. Kaçırmayın ve tadına varın. Keşke gece yerine sabah izleseydim ve sesimi engellemeksizin kahkahaları patlatsaydım. Bir kez daha izlemeye değer gerçi. 8/10
Açıkcası ilk filmi daha çok beğenmiştim.. Buna kötü demiyorum ama sinemada izlememe rağmen ilk filmin önüne geçemedi bende.. Güzel vakit geçirmek isteyenler izleyebilir.. 10/7.5
Konu olarak ilkiyle aynı olsa da. Ed Helms in başından geçenleri izlemek için bile gidilir. Gülmek mi istiyorsun bence izlemelisin. İlkinden bile daha güzeldi bence. Hele filmin sonundaki resimler yerlere yatırdı beni. 3, 4, 5 i olsun her filmini izlerim. Her filminde güleceğim ben buna inanıyorum. Gülmeyenler ve saçma bulanlar. Gidin işinize :)
Çok gülmek üzere gittiğim, ama az güldüğüm, genel olarak sıkmayan, görüntüleri güzel olan, kurgusunu finalini sevdiğim bir film oldu. Sinemada değilde evde izlenebilecek bir filmmiş. 5/10
İlk yarıda ilk filmin oluşturduğu izlenimden dolayı psikoloji olarak kendimi gülmeye hazırlamıştım öylede oldu iyi kötü esprilere güldüm sürekli fena deildi,ancak 2. yarı superdi Ve tabi ki fotoğraflar son 5 dk bunu bekledim :D nE ZAMAN çıkıcak diye ve memeli erkek le müstakbel damatın sahnesine yarıldım(:D) bir pazar akşamı çok güldüm...
Filmde gösterilen yere turistk amaçla bir kaç defa gitmiş bir olarak seyredenlere ama bilmeyenlere şunu belirteyim inanın özellikle ikinci yarıdaki bazı sahnele hiç abartı değil o kadar manyak deli dolu bir şehirdir Bangkok. Filme gelince ilk yarı hakikaten çoğu kişilerin dediği gibi güldürmüyor film belki Alan karakterinin o saçma sapan esprilerine gülüyorsunuz ama filmin bir ikinci yarısı var ki benim çenem yoruldu mideme sancılar girdi gülmekten ben böyle komik bir 45 dakika açıkçası beklemiyordum. Keşke bu 45 dakika filmin tümüne yayılsaydı. Yine de 8 puanı hakediyor bu film.
Bu film nasıl bu kadar puan alır anlamıyorum salondaki seyircilerin bitmek bilmeyen kahkahalarıda cabası komediden uzak bir komedi filmi.. Birde akıllı işaret koymuşlar 15 yaş altı ailesiyle izleyebilir diye!! Sinemada izlediğim en kötü filmdi diyebilirim zaman kaybı evinizde alıp izlemeye bile değmez.
Kesinlikle 1.ci fimi aratmayan çok komik bir film olmuş ekip yine çok çılgın macera harika filmdeki keşiş ve ufak maymun filme müthiş bir renk katmış Ken Jeong yine kırıp geçiriyor keşke daha fazla oynasaymış dedirtiyor 3. cü filmi sabırsızlıkla bekliyorum.Kesinlikle izlenmeli 10/8
birincisi çokhoşuma gitmişti bu nedenle heycanlanarak gittim ama ikincisini beğendiğimi soyleyemem. benc birincisi çok daha eğlenceliydi. Birincisini çok beğenip ikincisine gitmek için sabırsızlananlar hayal kırıklığına uğramanız kaçınılmaz. puan 5