İlk Korku
    4,4
    İlk Korku hakkında görüşlerin ?

santiago17
    santiago17

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Gene edward norton gene harika bir film..Gene harika oyunculugun konusturmus edward.Bi insan bukadarmı şekilden şekile girebilir ya her filmde farklı bir karakter artı bu filmde birden fazla karakter :)İzlemenizi kesinlikle tawsiye ederim eğer edward norton hayranıysanız kaçırmayın .. 10/10
    ozanozborn
    ozanozborn

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    filmi bilmiyordum tesadüfen tv de izledim
    iyi film olmuş. 96 yapımı olduğu için daha çok taktir edilebilir.artık şok sonlara biraz alıştık ve kendimizi hazırlamaya başaldık sanırım.
    yapım yılı filmin değerlendirilmesinde çok önemli bana göre bu açıdan bakıldığında game benim listemde başı çeker onu the others takip eder ne 6.his nede sawwww
    x-stream1986
    x-stream1986

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    filmin neden bu kadar bu kadar fazla abartıldığını anlamadım açıksası..iy bir film fakat bu kadar puanı hakkettiğini düşünmüyorum...bu tipte yüzlerce film var..
    frizell
    frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Edward Norton resmen oyunculuğunu konuşturmuş. Sadece onun için bile seyredilir.
    hassim86
    hassim86

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Biraz zekiyseniz sonunu kolaylıkla anlarsınız.Film çok iyi ilerliyor ama sonunu malesef mahvetmişler.10/6
    sumuh23
    sumuh23

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Edwar Norton her zamanki gibi harikaydı.Şaşırtıcı bir son.Mükemmel bir filmdi.
    selimbos
    selimbos

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmin başından beri acaba kim diyorsunuz ama sizi müthiş bir final bekliyor. Resmen beynim uyuştu tüylerim diken diken oldu... çok çok güzel. Pişman olmadığım ender bir film... Yanlız bir şeyi anlamadım Edwort Narton'un madem ikinci bir kimliği yok. O halde kız arkadaşının soyundurulmasına neden izin verdi. izlemeyenler için daha açık soramıom
    aragorn-626
    aragorn-626

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    edward norton süperdi
    darklake
    darklake

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ..vaYy gerçektn güzel bir filmdi sonu çok etkileyiciydi özellikleyalnız ben Richard gere den 3 saniye önce olayın farkına vardım ve o and a sanırım belkide filmin içine çok girdiğimden ( ya da o da da tek başıma olduğumdan )acayip bi ürperdim, hadi korktum diyim nedense ...9/10 izleyiNn...
    daisy-stella
    daisy-stella

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filmin başlarında sıkıldım.ama ilerledikçe ve oyuncuların özelliklede edward nortonun oyunculuğunu gördükçe filmi izlemek zevkli oldu. özelliklede sonu acayip güzeldi. ama filmden öyle aksiyon hızlı bişey beklemeyin. yavaş ama güzel ilerliyor. ama sonu için herşeye değer
    doll-2
    doll-2

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle harika!!izlemeyen varsa mutlaka izlemesini tavsiye ederim
    e-pandor-a
    e-pandor-a

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    hak ettiğinden az puan almış sakın aldanmayın izlediğiniz bütün süpriz sonları unutun çok etkileyici oyunculuklar sergilenmiş
    odabasy
    odabasy

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izledim süper bir filmdi richard gerede hakkını vermiş norton da mimikleri ve hareketleriyle süperdi izleyin :P
    utku-berk
    utku-berk

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
    yazık ya bu kadar puan verilirmi bu filme.film de senaryo bayat en başta.bu çoklu kişilik olayı yetti artık.daha en başta belli oluyo herşey filmin cinayetten sonrasını izlemeye gerek yok bi de sonu havada kalıyo.
    darklovedmt
    darklovedmt

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle harika bir film edvard norton ve richard gere çok başarılı...izlemeye değicek bir film...