santiago17
16 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gene edward norton gene harika bir film..Gene harika oyunculugun konusturmus edward.Bi insan bukadarmı şekilden şekile girebilir ya her filmde farklı bir karakter artı bu filmde birden fazla karakter :)İzlemenizi kesinlikle tawsiye ederim eğer edward norton hayranıysanız kaçırmayın .. 10/10
filmi bilmiyordum tesadüfen tv de izledim iyi film olmuş. 96 yapımı olduğu için daha çok taktir edilebilir.artık şok sonlara biraz alıştık ve kendimizi hazırlamaya başaldık sanırım. yapım yılı filmin değerlendirilmesinde çok önemli bana göre bu açıdan bakıldığında game benim listemde başı çeker onu the others takip eder ne 6.his nede sawwww
filmin neden bu kadar bu kadar fazla abartıldığını anlamadım açıksası..iy bir film fakat bu kadar puanı hakkettiğini düşünmüyorum...bu tipte yüzlerce film var..
Filmin başından beri acaba kim diyorsunuz ama sizi müthiş bir final bekliyor. Resmen beynim uyuştu tüylerim diken diken oldu... çok çok güzel. Pişman olmadığım ender bir film... Yanlız bir şeyi anlamadım Edwort Narton'un madem ikinci bir kimliği yok. O halde kız arkadaşının soyundurulmasına neden izin verdi. izlemeyenler için daha açık soramıom
..vaYy gerçektn güzel bir filmdi sonu çok etkileyiciydi özellikleyalnız ben Richard gere den 3 saniye önce olayın farkına vardım ve o and a sanırım belkide filmin içine çok girdiğimden ( ya da o da da tek başıma olduğumdan )acayip bi ürperdim, hadi korktum diyim nedense ...9/10 izleyiNn...
filmin başlarında sıkıldım.ama ilerledikçe ve oyuncuların özelliklede edward nortonun oyunculuğunu gördükçe filmi izlemek zevkli oldu. özelliklede sonu acayip güzeldi. ama filmden öyle aksiyon hızlı bişey beklemeyin. yavaş ama güzel ilerliyor. ama sonu için herşeye değer
yazık ya bu kadar puan verilirmi bu filme.film de senaryo bayat en başta.bu çoklu kişilik olayı yetti artık.daha en başta belli oluyo herşey filmin cinayetten sonrasını izlemeye gerek yok bi de sonu havada kalıyo.