Fırtına
    3,3
    Fırtına hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslar saglam filme benziyo fragmandan öyle gözüküyo
    gokhankocgida
    gokhankocgida

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Nasıl objektıf fılm dıyebılıyorsunuz_?? kankam kürt olmasına rağman ;
    kürt düşmanı olmamama rağmen fılmde yapılan kürt proppagandası çok yersız..hıc kendılerıne suç bulmuyolar..yaptıkları hırsızlık devrım adına kapıtalıst duzene ceza göruluyor.kendı kafalarında hersey haklı.monotof kokteylı yapmaları mantıklı mı;?? bır pkklı ancak bu fılme ıyı yorum yapar..ama teknık ve oyunculuk adına ınandırıcılık adına basarılı fılm.kesınlıkle yanlı bır polıtıka ızlenmıs.bu arada bır kürt muslumanım dıyorsa kendıne ; ınsan oldurmek nıye_?? bızkı bıze saldırmayan hıcbır ulkeye savaş açmamışız neden kendı ınsanımıza savaş açalım??? nankörlupe gerek yok.fılm cok uzun yersiz...6 verdım.
    cudiferat
    cudiferat

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Yine önyargılı, acımasızca eleştiriler..
    Bence film politik olarak taraf tutup, seyircinin gözüne soka soka bazı şeyleri anlatan filmlerden değildi. Nitekim filmin bir sonu da yok; anlatılanlar gerçekten yaşananlar arkadaşlar; neden kendi memleketimiz geçmişine bu kadar yabancıyız.

Açıkçası film beklentilerimin çok çok üzerinde çıktı, hiç sıkılmadım kısmen uzun süresine rağmen, ve gerçekten film bitmesin dedim. Filmin sonundaki kürtçe uzun havada gerçekten yıkıcı vuruşu yapıyordu adeta.

Eğer politik önyargılarınız yoksa, Kendi yakın-uzak dönem siyasi geçmişimizle ilgili gerçekten somut tahliller izlemek istiyorsanız mutlaka izleyin.

O döneme ilişkin yapılan ilk film olmasından dolayı yönetmeni kutluyorum. Ve bu cesurca girişimini de göz önüne alarak puanım; 8,4/10
    AstalaVista
    AstalaVista

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    boş işler peşinde koşanların hikayesi..
    soressasor
    soressasor

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    izlemyenler bir an önce gidip izlemesi gerekir...Güzel he de çok güzel...
    kaya205
    kaya205

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi kürtlerin izlemesi birşeyi değiştirmez. Türklerin izlemesi lazım. 30 yıldır süren savaş hakkında ve kürtler hakkında birşeyler öğrenleri lazım. Önyargılı davranmadan lütfen izleyin.
    Furkan Y.
    Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Ancak pkklıların beğeneceği bir film. Sisteme ceza kesmeyi mantıklı bulan abuk subuk bir grup, hep kendileri açısından olaylara bakan, karşısındakini düşünmeyen, bencil bir grup var ortada. Ve bu filme iyi diyebiliyorsunuz. Resmen propaganda yapılıyor.
    dersimliya
    dersimliya

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    film hiç de saçma sapan değil hayatın gerçekleri kazım öz yılmaz güneyin varisidir çektiği filmler ile bunu kanıtlamıştır başarıların devamını diliyoruz
    handanunal
    handanunal

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    siyasi birtakım olaylardan bahsettiğini iddia eden filmler genelde teğet geçer,toplumsal film örneklerine çok nadir rastlıyoruz,ancak Kazım Özü cesur buluyorum,ve fragmanından anladığım kadarıyla bahoz(fırtına) bayağı ses getirecek.umarım "gitmek" filmi gibi ülkemizin ayıbı olan sansür engeline takılmaz.
    jax82
    jax82

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filme gitmeden önce iki kere düşünün derim.
    MetaLchesH
    MetaLchesH

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşım bu vakit kaybı dediğin film altın portakala girseydi tüm ödülleri toplayacaktı,fakat çeşitli siyasi baskılar ve jürinin mantıksız hareketleri yüzünden festivale alınmadı,piyasadaki bir çok gereksiz popülist filmden daha çok şey anlattığı kesin
    bydeklansor
    bydeklansor

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gereken bir film hem o dönemi anlamak için hemde hoş bir vakit geçirmek için hele üniversite mezunu iseniz anılarınız az biraz canlanacaktır...
    bergama21
    bergama21

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten süper olmuş diyebilirim,tabii bazı türk faşolarının hoşuna gitmeyebilir kürtçe konuşmalar bolca geçtiği için neyse yani 10 üzerinde 9,5 verilir bu filme gerçekleri bu kadar net saptırmadan,ayrım yapmadan gösterdiği için, teşekkürler yönetmene ve yapımcıya böyle filmlere ihtiyacımız var "ahmet kayayı da es geçmedikleri için de ayrıca teşekkürler"...
    virus104
    virus104

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Yerli Sinemanın ihtiyaç duyduğu kaliteli ve tolumsal gerçeklere duyarlı çok güzel bir film olmuş...Önyargılarımızdan arınarak izlenilmesi gereken bir yapım...Film ekibini tebrik ediyorum.
    gittingidelibebek
    gittingidelibebek

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Çok merak ediyorum,bu konuların işlendiği filmler çok fazla karşımıza çıkmıyor