Ip Man
4,6

özger
özger

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Dövüş sanatları filmlerine uzak duran insanların bile hoşlanacağı bir şeyler bulabileceği bir film. Donnie Yen müthiş bir oyunculuk çıkarmış. O sakin tavırları ve kendinden emin dövüş stili apayrı şeyler katmış filme...
Ilknur K
Ilknur K

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tam anlamı ile 10/10 luk bir film. İzlerken sadece dövüş sanatlarını değil hayatın gerçeklerinide izliyorsunuz. Çin tarihini anlatan çok kaliteli bir film.
tamerkor
tamerkor

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten Çok İyi
dra-kula
dra-kula

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
süperrrrrrrrrrr. bu filmden sonra insanın gidip kung fu öğrenesi geliyor.ip man ı canlandıran kişi gerçekten çok başarılı bir oyuncuydu.doğu sporlarına ilgi duyan herkese şiddetle tavsiye ederim. abartılı sahneler yok herşey olması gerektiği gibi.
firstclass-gs
firstclass-gs

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
tek kelime müthiş.muhteşem film izleyin
maniacboy
maniacboy

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tavsiye edilir.izleyin arkadaşlar...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
iyi film.bu kadar abartılmalı mı bilemiyorum ama.sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri muamelesi görüyor sanki özellikle de buradaki puanına bakınca,fakat biraz düşününce genel olarak o 80ler 90lardan kalan ve televizyonda her gördüğümüzde durup biraz izlediğimiz ne bileyim jean claude van damme filmlerinden hem içerik olarak hem de giriş gelişme sonuç olarak pek büyük farklar görmek biraz zorlama olurdu sanırım.ben de oldukça beğendim,küçük noktaları saymazsak pek eksiği de yok diyebiliriz.kung fu ve dövüş sanatları üzerine oldukça doyurucu,sevenler çok tatmin olacaktır.farklı ve değişik bir film değil,tahmin edilebilir klişe şeyler bolca var,ama izletiyor kendini.
nskmourinho
nskmourinho

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Harika dövüş sahneleri(öyle ucuz filmlerdeki gibi değil izlerken insan büyüleniyor),gerçek bir hikayeden alınan ve ders niteliğinde cümlelerle harmanlanan bir senaryo ile birleşince ortaya enfes bir film çıkmış. 8.5/10
YALIM-2
YALIM-2

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.10/9
yvzhr
yvzhr

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bazi arkadaslar asiri bi milliyetcilikten bahsediyor sanki ordada savas yok kirda oturup piknik yapiyoruz savasin icindesin tabiki ulkeni savunacaksin boyle bi durumda:) konu senaryo ve gercekci sahneleriyle harika bi film 10/9 oda alt yazi yuzunden:)
kayyan
kayyan

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film. örnek alınası bi hayat hikayesi. kesinlikle izlenmeli...
Chev
Chev

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Yorumlar ve puan filmin hakkını vermiş zaten..Müthiş,mükemmel..
mariussword
mariussword

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film. Eğer fazlaca milliyetçi bir anlatımı olmasaydı kendi dalında 10 numara bir film. Şimdi ise 9.
bilgin-collu
bilgin-collu

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir film olmuş filmi izlerken hiç sıkılmıyorsunuz abartı yok sürükleyiçi bir film sinema severler mutlaka izlemeli
nabyetaf
nabyetaf

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon filmlerinden hoşlananların izlemesi gereken bir film. tavsiye!!!!