iyi film.bu kadar abartılmalı mı bilemiyorum ama.sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri muamelesi görüyor sanki özellikle de buradaki puanına bakınca,fakat biraz düşününce genel olarak o 80ler 90lardan kalan ve televizyonda her gördüğümüzde durup biraz izlediğimiz ne bileyim jean claude van damme filmlerinden hem içerik olarak hem de giriş gelişme sonuç olarak pek büyük farklar görmek biraz zorlama olurdu sanırım.ben de oldukça beğendim,küçük noktaları saymazsak pek eksiği de yok diyebiliriz.kung fu ve dövüş sanatları üzerine oldukça doyurucu,sevenler çok tatmin olacaktır.farklı ve değişik bir film değil,tahmin edilebilir klişe şeyler bolca var,ama izletiyor kendini.
Harika dövüş sahneleri(öyle ucuz filmlerdeki gibi değil izlerken insan büyüleniyor),gerçek bir hikayeden alınan ve ders niteliğinde cümlelerle harmanlanan bir senaryo ile birleşince ortaya enfes bir film çıkmış. 8.5/10
izleyin, izlettirin. ben avcı wing-tsun öğrencisi olarak ving tsunun yayılmasında ve bu spor konuşulduğu zaman akla gelen ilk ismin olan IP-MANın bu kadar güzel biraz dramatik işlenebilen bir film olabilir mi diye beklerken bu filmi izledim. filmdeki wingtsun anlatımı öğretisi ve teorileri hiç saptırmadan birebir aynı doğrultuda işlendiği için bu film wing tsun öğrencilerine bir ders niteliği taşımaktadır. başka söze gerek yok, başta yazdığım gibi izleyin izlettirin.
çok çok başarılı.sahneler müzik oyunculuk.kesinlikle tavsiye ediyorum.-vurdu kırdı biraz fazla olmasına rağmen- düşünce gerçekten anlatılabilmiş. 2-3 sahne var ki hele.. efsaneler arasına girdi bizim aramızda..izleyin 10/10
Uzak doğu filmlerinden nefret eden biriyim ama bu filme bayıldım.basit bi konusu olmasına ragmen güsel işlenmiş bi film.Abartı yok dövüş sanatlarını gerçekliği ile yansıtmışlar mutlaka izlenmeli derim ben. 9/10
bazi arkadaslar asiri bi milliyetcilikten bahsediyor sanki ordada savas yok kirda oturup piknik yapiyoruz savasin icindesin tabiki ulkeni savunacaksin boyle bi durumda:) konu senaryo ve gercekci sahneleriyle harika bi film 10/9 oda alt yazi yuzunden:)
şaheser ! film bitti yazılar geçti ama ben hala ekranı kapatamadım. yaklaşık bi 5 dk. boş ekrana bakakaldım. gerçekten müthiş bir film. dövüş sahneleri kusursuz. en ufak abartı yok. ve donnie yen olağanüstüydü.