arif315
13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film arşivimin bir kenarında öylece duruyordu.Az önce izledim ve keşke daha önce izleseymişim en iyiler listeme girmiş durumda geçekten muhteşemdi.10/9 kesinlikle.
Ben de denk geldim bu filme ve izledim.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri diyebilirim.İnanılmaz bir film.Defalarca izlenebilir.İkincisi de çok çok iyi.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Kesinlikle izlenmeli.10/10
Tek kelime : Harika. İkinci filmi 2010da geliyor diyorlar. Eğer yeni filme Bruce leeyi de eklerlerse ve Yip Man ve Bruce Lee arasında bağıntı kurarlarsa ikinci film kesinlikle dünya klasikleri arasına girer bence
valla itiraf edeyim filmi izledim ve ertesi gun tekrar acip bazi sahneleri izledim. cok keyif aldim harika bir film olmus.etkilenmemek mumkun degil. izleyin pisman olmayacaksiniz..10/10
gerçektende çok güzel bir filmmiş...puanını hak ediyor.vurdulu kırdılı filmlerden hoşlanmayanlar pek sevmez ama hoşlananlar için başyapıt diyebilirim hem duygusallık var hemde görsellik..
Film gerçekten insanı sıkmadan kendine bağlıyor hiç bir şey abartılı değil herşey oranında e oyunculuklarda güzel olunca film gerçekten harika bi gidişat kazanıyor.Kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.10/10
Mükemmel bir film izlediğimi söyleyebilirim. Bildiğimiz uzak doğu filmlerinden çok farklı. İpmanın oyuculuğu ve performansı mükemmeldi. Bu film bir başyapıttır bence. Mutlaka izleyin pişman olmazsınız. 10/10