Centilmen
    2,9
    Centilmen hakkında görüşlerin ?

Ahmet Büke
    Ahmet Büke

6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    çok durağan. Sıfır sürükleyici. 35 dakika dayanabildim ancak. Konu anlaşılmıyor.
    Rollercoaster
    Rollercoaster

17 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Tür olarak sınıflandıramadığım bir film Centilmen.Çünkü izlerken bende pozitif veya negatif hiçbir duygu uyandırmadı.Gerilmedim,meraklanmadım,üzülmedim buna ek olarak sıkılmadım da.Bunda görüntü yönetmeninin payı büyük,filmin temposu ne zaman düşse seyirciyi oyalamak için doğa manzaralarını devreye sokmuş,fena da olmamış.Ama madem tetikçimizin psikolojisi üzerine bir film yapılıyor,kişiliği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamız sağlanmalıydı.Tam Edward'ı tanıma,çözme şansımız oldu derken film bitti.İzlenmeyecek bir film değil hatta bazılarının çok hoşuna gidecektir...6/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

18 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Düşük temposu,harika görüntü yönetmenliği,aksiyona değil karakterlerinin ruh hallerine odaklanan tarzıyla yeni bir terim kazandırabilirdi sinema sanatına: ''fotoğraf sineması''.Ama George Clooney'nin diğer filmlerine kıyasla biraz daha göz ardı edildi ve daha değişken eleştiriler toplamıştı.Her sinema izleyicisine göre olmadığı su götürmez bir gerçek,ya çok sevilir ya da nefret edilir bu tarz filmlerden.Ben birinci gruptanım.
    Joaquin-2
    Joaquin-2

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    İzlemek için bir nedeniniz olmayan bir film çok ağır ve vasat sıradan bir senaryo boşa zaman kaybı 10/4
    Cezanne-2
    Cezanne-2

1 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Bir tetikçiyi insani yönleriyle ve korkularıyla işleyen sağlam bir yapıt bence.. Yönetmenin ilk filmi Kontrol gibi kesinlikle usta işi....
    teval
    teval

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    agır bir film oldugu dogrudur ama gidip de james bond gibi aksiyon sahnelerini araamak da yanlıs olur izlenebilecek bir film ama fazla da büyütmeyin
    tayfunultraslan
    tayfunultraslan

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Violante Placidoyeni yeni bir yüz..daha popüler filmlerde oynamalı..aksiyon sahneleri biraz daha fazla olsa çok daha iyi olurdu..10/7
    y1976e
    y1976e

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Hiç beklemediğim kadar durağan bir filmdi.Film için harika mekanlarda çekim yapılmış ama bence mekanların kullanımı bile çok zayıftı hele o isveçli suikastçiyle olan takip sahnesi biraz daha özenilse klasik bir sahne olacakken çok çabuk geçiştirilmiş gibi geldi bana.Malesef film benim için kötüydü.
    Vartenor
    Vartenor

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Durağan olmasının yanında sahnelerin gereksiz yere uzatılması can sıkısına neden olabiliyor.Klasik bir yapım olması şaşırtıcı bir sonla bitmesine izin vermiyor.George Clooneynin bu yapımda yer almasına şaşırdım.Sıradan bir film olmuş.Yine de George Clooney için izlenebilir.
    Robbie-2
    Robbie-2

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    george clooney icin izledim, eger detaylardan hoslaniyorsaniz izleyin filmde acayip detaylara yer verilmis benden 6 point. Izlenebilir bir film..
    gokhansld
    gokhansld

8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Filmin beğenilecek hiçbir yanı yok (nokta)
    zuukan
    zuukan

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    sürükleyicilik tarafının kesinlikle güçlendirildiği bir film.sonu ise özlediğimiz şimdilerde klişe diye adlandırılan aslın orjinal birt sona sahip.izleyin arkadaşlar..:)
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Güzel görüntülerle birleşen filmin seneryosu biraz zayıf bence, daha güzel bir film çıkabilirdi ortaya. Ama yinede görüntüler güzeldi bence.
    real-boy40
    real-boy40

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    sinemada izlememe rağmen çok fazla etkilendiğimi söyleyemem,başlarda çok ağır tempoyla ilerliyor sonlara doğru tempo biraz artıyor ve film bitiyor,silahlarla arası iyi olanların seveceği bir film puanım 6
    Nebuchadnezzar-2
    Nebuchadnezzar-2

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Bir film ancak bu kadar berbat olabilir.Yazık