Ahmet Büke
6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
çok durağan. Sıfır sürükleyici. 35 dakika dayanabildim ancak. Konu anlaşılmıyor. çok durağan. Sıfır sürükleyici. 35 dakika dayanabildim ancak. Konu anlaşılmıyor.
Tür olarak sınıflandıramadığım bir film Centilmen.Çünkü izlerken bende pozitif veya negatif hiçbir duygu uyandırmadı.Gerilmedim,meraklanmadım,üzülmedim buna ek olarak sıkılmadım da.Bunda görüntü yönetmeninin payı büyük,filmin temposu ne zaman düşse seyirciyi oyalamak için doğa manzaralarını devreye sokmuş,fena da olmamış.Ama madem tetikçimizin psikolojisi üzerine bir film yapılıyor,kişiliği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamız sağlanmalıydı.Tam Edward'ı tanıma,çözme şansımız oldu derken film bitti.İzlenmeyecek bir film değil hatta bazılarının çok hoşuna gidecektir...6/10
Düşük temposu,harika görüntü yönetmenliği,aksiyona değil karakterlerinin ruh hallerine odaklanan tarzıyla yeni bir terim kazandırabilirdi sinema sanatına: ''fotoğraf sineması''.Ama George Clooney'nin diğer filmlerine kıyasla biraz daha göz ardı edildi ve daha değişken eleştiriler toplamıştı.Her sinema izleyicisine göre olmadığı su götürmez bir gerçek,ya çok sevilir ya da nefret edilir bu tarz filmlerden.Ben birinci gruptanım.
Hiç beklemediğim kadar durağan bir filmdi.Film için harika mekanlarda çekim yapılmış ama bence mekanların kullanımı bile çok zayıftı hele o isveçli suikastçiyle olan takip sahnesi biraz daha özenilse klasik bir sahne olacakken çok çabuk geçiştirilmiş gibi geldi bana.Malesef film benim için kötüydü.
Durağan olmasının yanında sahnelerin gereksiz yere uzatılması can sıkısına neden olabiliyor.Klasik bir yapım olması şaşırtıcı bir sonla bitmesine izin vermiyor.George Clooneynin bu yapımda yer almasına şaşırdım.Sıradan bir film olmuş.Yine de George Clooney için izlenebilir.
sürükleyicilik tarafının kesinlikle güçlendirildiği bir film.sonu ise özlediğimiz şimdilerde klişe diye adlandırılan aslın orjinal birt sona sahip.izleyin arkadaşlar..:)
sinemada izlememe rağmen çok fazla etkilendiğimi söyleyemem,başlarda çok ağır tempoyla ilerliyor sonlara doğru tempo biraz artıyor ve film bitiyor,silahlarla arası iyi olanların seveceği bir film puanım 6