KaliteTAKİP
13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
fılmı sınemada izleme fırsatım oldu konusu fena degıl zaten kadro ınanılmaz,sınemada ızlersenız daha fazla keyıf alırsınız kendını ızlettırıyor tavsıye ederım
iyi bir aksiyon filmi kadro zaten müthiş konu kafa karıştırıcı olsada sıkmadan sonuna kadar izlettiriyor kendini.80 lerin başarılı bir şekilde yansıltıldığı çok açık.Güzel bir yapım olmuş sonuçta izlenmeye mutlaka değer.
Film için bu zamana kadar yapılan promosyon çalışmaları bilindik bir popcorn aksiyon olacağını düşündürtüyor önce ama izledikten sonra öyle olmadığı çok açık.Politik altyapısı biraz fazla ön plana çıkıyor ve zaman zaman kafa karıştırmaya,bazen de sıkıcı olmaya başlıyor.Oyunculuklar ve sanat yönetimi başarılı,süresi fazla uzun,yönetmen Gary McKendry yönetmenliğiyle parlıyor,ilerde daha iyi filmler çekecektir.Gitmeden önce önyargıları bir kenara bırakmak lazım.Lezzetli ama ''izle ve unut'' filmlerinden değil.
İsmini görünce usta yönetmen Sam Peckinpahın(1975 the killer elite) bir filmi dahamı yeniden çevriliyor diye düşünmüştüm ama ikiside farklı kitaplardan uyarlanan ajan maceraları olmaları dışında ortak noktaları yok.Oldukça kalabalık ünlü kadrosuna rağmen klişe bir Jason Statham filminden öte değildi niyazikki en başta senaryo soğuk savaştan kalma ve modernize edememişler, işleyişte büyük eksiklikler var, aksiyon sahneleri genelde başarılı olsada üst seviyede değil kaliteleri, yönetmenin acemileğindende kaynaklı olarak tüm klişeleri bir biri arkasına sıralıyor hemde fazlasıyla hele Profosyonel suikasçıların onları öldürmeye çalışan düşmanları yaralayıp bırakmaları, aslında biz insan hayatına saygılıyız geyikleri hem gerçekliği(gerçek hikayeden uyarlanmış güya) yaralıyor hemde iç bunaltıyor.Sonuç olarak izle unut tarzı bir aksiyon var karşımızda kesinlikle fazlası değil. 10/6
Bu kadroyu görünce büyük umutlarla izledim.Doğal olarak kadroya göre zayıf bir film olduğu için pek de tat vermedi.Sanıyorum izleyici aksiyonu tavan yapmış bir film bekliyordu.İşin içine politik kavramlar girince de istediğimiz tempoyu bulamadık.Artı olarak 80'lerin çok iyi yansıtıldığını söyleyebiliriz.Özellikle arabalar mükemmeldi...6/10
Gerçekten de oyuncuları için gittim filme şimdi yalan yok..Ve gerçektende filmden beklentilerim sadece oyunculuktu arkadaşlarla zaman geçsin diye girdik..Ve tahmin ettiğim gibi oyunculuklar iyiydi..bana beklentimi verdi..sürükleyici bir aksiyon değil..iyi bir aksiyon sadece...jason statham robert de niro ve cliwe owen için gideceksen git beğenirsin...